Life/work/pr0n/other

by AvionarU on 3 June 2006

lipsa acuta de somn duce la insomnii. de aceea a rezultat blogul asta. pentru ca nu vreau sa fac blog specializat pe ceva tehnic, dar nici nu stau toata ziua sa adun chestii de pe net, am preferat o tematica generala.

life/work/pr0n/other = exact ce scrie. nu ma laud cu nush ce viatza interesanta, iar chestiile interesante pt mine sunt in general neinteresante pt necunoscuti. de aceea aici se vor regasi posturi variate, incepand de la ultimele stiri in securitate IT si terminand cu linkuri tampe primite pe mess. nu ma astept la posturi “opera de arta” la inceput, insa sper ca o sa ma obisnuiesc in timp sa scriu cum trebuie.

referitor la partea tehnica, pt inceput m-am rezumat in a explora toate optiunile blogului. nush inca ce posibilitati ascunde in afara de defaulturi si template-uri, insa promit sa ma documentez si sa il mai “periez” un pic.

orice sfat este binevenit. tot ce pot cere de la eventualii vizitatori e bun simt si , pt inceput, ingaduinta.

disclaimer: mi-e lene cateodata sa scriu cu litera mare sau punctuatie 100% corecta. nu folosesc diacritice. mai scap cate un “sh” si “tz” prin text. multumesc pt intelegere.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: