Google Buy = PayPal killer

by AvionarU on 19 June 2006

se pare ca testele beta ale noului sistem de plati online de la Google se apropie de sfarsit. cand sistemul va fi 100% functional, o sa apara si plaja de comisioane percepute de Google pt tranzactii, insa smecheria cea mai profitabila e colectarea de informatii despre obiceiurile financiare online ale utilizatorilor, ceea ce va duce la creearea unei baze de date imense folosita in scopuri comerciale.

aparent, viitorul ne rezerva un meci interesant intre google ( care a stiut intotdeauna sa aduca ceva inovator) si PayPal, cel mai raspandit sistem de plati online la ora actuala. de-abia astept…

link

{ 3 comments… read them below or add one }

1 iepurilah June 21, 2006 at 17:40

Si poate astia de la Google sunt putin mai “open-minded” si accepta si Romania, nu de alta da e cam nasol atunci cand dai sign up undeva si Romania e din parti, sau pur si simplu “Your acces to … was denied”

Reply

2 AvionarU June 21, 2006 at 23:41

da, am discutat problema asta cu un amic SEO care mi se plangea de acelasi lucru. eu m-am gandit la alternativa proxy, dar nush daca merge.

Reply

3 iepurilah June 23, 2006 at 20:40

Nu cred ca e idee buna…unu la mana, tot iti trebuie om de incredere afara ale carui date sa le folosesti, si doi la mana , am inteles ca multi care aveau conturi facute de cineva si care se logau prin proxy s-au trezit cu conturile blocate.
Oricum, ideea e ca mai bine ne accepta si scapam de griji 😉

PS: btw, nice blog 🙂

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: