happy weekend end

by AvionarU on 26 June 2006

putina relaxare adevarata la sfarsit de saptamana in locul din poza. se numeste Phoenicia, este hotel de 4 stele prin Baneasa si are un bar extraordinar.

servirea impecabila, fara chelneri obositi care se uita chioras la tine daca nu mirosi a bacsis, care iti pot recomanda ceva de mancat/baut cu adevarat bun- nu stocuri ramase din iarna, fara tot felu de manelari sau oameni “de bine” intalniti prin locatiile populare din capitala, care discuta in gura mare sa ii auda toti si care au led pe telefon intr-un bar intunecat etc, fara pizde proaste cu ochii dupa portofel si pula, linistit, decorat de nota 10 si cu aer conditionat functional si muzica in surdina.

de asemenea in holul hotelului (imens) sunt proiectate meciurile CM pe o diagonala de cativa metri. toata lumea sta confortabil pe canapele sau fotolii, in liniste, nu sparge seminte, nu injura, doar mai pufneste cate unu la vreo ratare sau se comenteaza pe un ton moderat diverse faze.

preturile sunt ok (avand in vedere locatia…) si nu mi s-au parut deplasate fata de alte bombe de fitze din Buc. cand zic ok, nu inseamna ieftin…;)

dupa un pepper si un tort de ciocolata si o discutie despre nemurirea sufletului am plecat cu bateriile (mai) incarcate acasa. acum stau si ma gandesc cat de praf sunt educati romanii si cat au de tras dupa comunism: toate serviciile de acolo erau DECENTE, nu facea nimeni plecaciuni si nici nu iti linge talpile, era vorba doar de bun simt si respect fata de client, imbinate cu calitatea produselor disponibile. asta e cel mai dureros : suntem invatati cu servicii atat de proaste incat normalitatea noua ni se pare de vis si ramanem cu gura cascata cand chelenerul zambeste sincer si iti zice buna seara pe un ton chiar prietenos…din nefericire, ca sa constientizam normalul, ne mai trebuie cativa ani de “evolutie”. nu sunt deloc strain de locatii de genul asta, insa recunosc cu durere ca sunt un pic impresionat de fiecare data cand vad ca sunt si locuri unde “se poate” si altfel…mai bine

p.s. : daca ma duc in locuri de-astea sunt ramolit nu? :P

{ 3 comments… read them below or add one }

1 Groovey June 26, 2006 at 11:06

Pe noi cand ne duci pe acolo. Suna cu adevarat bine “normalitatea”

Reply

2 Cristian Mezei June 26, 2006 at 16:55

Da cu ce ocazie pe acolo ? 🙂

Reply

3 AvionarU June 26, 2006 at 18:44

sa beau/mananc ceva, no special occasion

Reply

{ 1 trackback }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: