Logan

by AvionarU on 30 January 2007

am primit pe mail filmuletele, dar cand sa le pun pe youtube, am vazut ca erau deja urcate de 4 zile de cineva, cred ca e vorba de piticu ,ca am vazut userul de youtube si am cautat la el pe blog. asta ca sa nu iasa inca un razboi de “drepturi de autor”.

reclama mi s-a parut indreptata catre un target foarte specific: cei care vor masina noua la pret SH, dar care au dubii daca sa ia ceva folosit si teoretic mai bun, sau ceva nou si cu cateva bube cunoscute.

personal nu as lua logan nu pentru ca sunt snob si nu cumpar “made in .ro”, ci din motive strict tehnice si de design. nu imi place cum arata, nu imi plac motorizarile, nu imi plac finisajele. nu ma intereseaza daca e ieftina si alte bla bla-uri gen “it does the same as any other car”. insa reclama e buna, mesajul transmis e cat se poate de clar.

ps.: am mai primit un filmulet care nush daca are legatura cu logan pt ca nu am codecuri sa il vad. revin mai tarziu daca e ceva interesant.

{ 3 comments… read them below or add one }

1 Anonymous February 18, 2007 at 05:54

Deci poti lua o lada de scule cu lanterna cu doua faze cu 8000 euro. MISTOOOOO. 🙂 (Cos).

Reply

2 silviu March 4, 2007 at 17:02

pai da-ne si noua link-urile

Reply

3 AvionarU March 4, 2007 at 17:58

vezi pe youtube, cand am mutat blogul toate chestiile embed in posturi au disparut si nu pot lua totul la mana sa le pun iar 🙁

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: