MTV Music Awards

by AvionarU on 4 June 2006

daaa…m-am uitat si eu la reluare, cu un ochi la monitor si celalalt la TV. a fost penibil. pacat de tzatze si bulane, ca au fost…fara numar fara numar…insa partea muzicala la pamant. playback penal, cu cateva exceptii, multe ineptii spuse de prezentatori/invitati, doua melodii interpretate JENANT de United Nations cu live peste banda si prezenta scenica 0. m-am scarbit total, desi mi-au placut mult hiturile lor la radio.

foarte interesant a fost duetul Keo Vs. Puya, pacat ca nu a fost mai elaborat. am citit pe undeva ca Puya s-a luat in gura cu Tataee pt un hanorac pe care scria “La Familia”, care e marca inregistrata BUG Mafia. nu stiu daca am citit cum trebuie sau sunt doar zvonuri, insa mi se pare de kkt cearta asta dintre 2 trupe grele din muzica romaneasca pe un motiv dubios.

mi-au mai placut: Parazitii, care au dat clasa dobitocilor de la Mafia. Directia 5, care desi canta muzica total diferita fata de ce ascult de obicei, au avut o prezenta scenica decenta. Simplu, pt ca s-au prezentat si ei destul de decent. Sugar Babes, ca si-au cantat hiturile bine, aratand ce inseamna sa fii trupa crescuta/promovata in vest.

NU mi-au placut: Mafia, care s-au facut de ras. Blondy, care in afara de craci albastri nu a aratat nimic, desi se spune ca are voce. si restu…

HiQ si-au facut treaba cum s-au priceput ei mai bine. cateodata a fost penal, cateodata a fost amuzant.

Decorul a fost jenant. parca mai mijto a fost la ultima editie a Cerbului de Aur (pe care mi-o aduc eu aminte…).

Calupurile publicitare au fost EXAGERATE. un eveniment care a beneficiat de o mediatizare excesiva s-a transformat intr-un serial de reclame, intrerupt din cand in cand de pauze de festival. datorita bunavointei MTV nu o sa mai cumpar pepsi in urmatorul an, poate doar la KFC, unde nu am de ales, pt ca sunt satul pana in gat de reclama cu fotbalistii.

concluzia e ca MTV Romania exista DEGEABA. as prefera ca in pachetul de baza al operatorilor CATV sa fie MTV ala “de la mama lor”, nu surogatul romanesc plin de reclame agansante si de VJ cu diaree verbala.

daca mi-a scapat ceva si imi aduc aminte, completez mai incolo.

{ 3 comments… read them below or add one }

1 skile June 5, 2006 at 01:39

am si uitat de premii, chiar eram curios sa vad. in fine, nu ma uimeste faptul ca mafia a fost de kko. nu e prima oara cand li se intampla intr-un show live sau chiar intr-o gala mtv.
blondy: nici nu ma asteptam la ceva deosebit. sunt satul de cracii si tatele din muzica romaneasca. a ajuns sa ma intereseze NUMAI partea muzicala.
intr-adevar pacat ca nu mai exista in grilele de programe ale oper catv de la noi MTV-ul britanic sau macar cel american. tocmai din cauza asta ma gandesc serios la skystarul ala 😀

Reply

2 AvionarU June 5, 2006 at 12:10

eu nu sunt satul de craci :D…doar ca restul a fost de kk

Reply

3 cezar June 6, 2006 at 01:36

de cate ori ma uit pe MTV Romania, ca altu nu am de ales, e un prezentator mai nervos decat o pizda care se teme sa nu faca negri.ce bine ca stau in camin :(( : ascult ce am down (au down colegii mei cei dragi) fara sa fiu obligat sa ascult melodiile de la reclame sau sa vad intro-urile alea fara nici un sens, de ex. cum e tipa aia moarta care pluteste…

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: