o seara interesanta la antena 1

by AvionarU on 4 June 2006

2 capturi adaugate ulterior. nu stiu cine le-a facut, dar il/o felicit pt prezenta de spirit.

cam mult somn azi m-a determinat la 2 noaptea sa ma uit la concursul “DE INTELIGENTA DIFUZAT DE POSTUL DE TELEVIZIUNE ” ANTENA 1″ SI AVAND DENUMIREA “0900.90.10.10” . tanti Gratiela Albu e ff draguta si in seara asta a provocat telespectatorii sa gaseasca un cuvant care incepe cu litera “P” reprezentand ceva ce facem in orice moment al zilei.

mi-a parut rau ca prietena mea nu a avut chef de biliard si am ramas in casa. asta deoarece dupa cuvinte gen “paine/pat/picior/perina etc” bineinteles ca s-au gasit doi frustrati sa zica “proasta” si “pula”. asa am realizat (inca odata) cati terminati cu IQ negativ sunt in seara asta cu ochii la TV si cu alcoolu in sange si acum cugetam la efectele negative ale CATV/Internet asupra romanilor…asupra romanilor cu scaun la cap care sunt obligati sa suporte toti dobitocii care s-au trezit peste noapte cu 5 TV-uri in casa si calculator plin de manele.

m-am mai inveselit cand a sunat unu si a zis “sa imi iei coaiele un gura”. nu a fost prea frumos, insa macar a exprimat ce gandeam toti barbatii :D

in sfarsit a castigat una din maramures, dupa ce Gratiela a completat 3 litere din 6 si a spus ca trecem strada in fiecare zi…doamnee, oare doar eu si prostii mai suntem treji la TV la ora asta??

concluzia : 1. trebuie implementat urgent un sistem de acces la tehnologia de informatie bazat pe IQ supraunitar.
2. vreau si eu skillu si viteza de reactie ale lui zoso la rip-uri tv. as fi putut sa ofer si dovada…ca sunt sigur ca nimeni nu se mai uita la aia. :)

p.s.: am studiat regulamentul : http://www.calltv.com/0900901010/ ..e de kkt concursul.

{ 4 comments… read them below or add one }

1 plldk June 5, 2006 at 01:39

Fals. se mai uita si altii la super-emisiunea aia. De fapt nu la emisiune, ci la Gratiela. ­čśë

Reply

2 popeydom November 5, 2008 at 03:37

Nenorociti.Multi oameni au ramas pagubiti cu apelurile telefonice ca nu citesc ce se antampla la televizor.Domnia si prostia se plateste.AVIZ AMATORILOR de castiguri peste noapte.

Reply

3 mihai February 5, 2009 at 12:42

eu zic ca este corb :d

Reply

4 andrei February 5, 2009 at 13:03

antena unu e super fain dar fiul meu vrea sa fie in fiecare zi desene pe antena unu asa ca sa face ti asa s-au o patitib-(

Reply

{ 1 trackback }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: