p2p romanesc…

by AvionarU on 12 June 2006

…e plin de prosti. sunt multe exceptii, insa numeric vorbind, prostia e la putere. incepand cu sutele de useri idioti si terminand cu persoane din “prima linie”, ma lovesc de genul asta de oameni din ce in ce mai des in ultima vreme. deja termenul de “sharing” este ceva perimat, iar in mintile multora care cica conduc comunitati de gen, notiunea este inexistenta. orogoliile sunt mari, IQ-ul e mic, nesimtirea e mare.

prostii din p2p romanesc se intalnesc pe toate tipurile de protocoale. ca e DirectConnect ( pe care tot dobitocii l-au rebotezat oDC/DC++…), ca e torrent sau orice altceva, e imposibil sa deschid fereastra de chat pe un hub sau forumul sau comentariile pe un site fara sa vad o ineptie. multi tzarani de care ma loveam acum 4-5 ani prin Internet Cafe-uri si stateau pe mirc, au ajuns acum “emancipati”, fac asl pls pe messenger, intreaba pe “oDC” care are Xmen 3 si Codu’ lu’ DaVinci, vor sa dispara conceptul de “ratio” de pe trackere, se injura cu tine daca le arati cand gresesc sau isi baga picioarele in sfaturile tale.

cum spuneam si la inceput, mai sunt prostii din “prima linie”, adica cei care ar trebui sa gestioneze comunitatea p2p de la noi. cei de la care se asteapta niste standarde tehnice si morale inalte. dar sunt putini care corespund descrierii. au aparut multi minori cu trackere (dupa ce a trecut moda huburilor DC), care mai de care mai jmekeri si mai atoatestiutori, carora li se rupe in 14 cand vine unu mai mare si cu mai multa experienta si le atrage atentia, care cer “donatii” (a se observa ghilimelele) pt “free sharing” etc.

m-am bucurat cand citeam ca in Bucuresti conexiunea la Internet s-a raspandit mult in ultimii ani. acum insa incepe sa se vada reversul medaliei…si e coclita rau.

p.s. : ca sa nu mai zic de toti dobitocii si toate minorele care folosesc servicii gen “simpatie.ro/neogen personal site/noi2.ro etc” si te lovesti de commenturile lor pe orice site cu flash, culori, jocuri si poze haioase…dar asta e alta poveste.

{ 3 comments… read them below or add one }

1 Maurice June 12, 2006 at 18:48

eh si totusi treaba merge binisor, gandeste’te ca nu exista padure fara uscaturi ….

Reply

2 AvionarU June 12, 2006 at 19:12

binisor pe dracu…

Reply

3 zzz June 17, 2006 at 10:13

ai uitat de hi5 😉

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: