noua tzeapa microsoft

by AvionarU on 8 July 2006

dupa recentul scandal cu comportamentul WGA (aici si aici ), microsoft e din nou nevoita sa revizuiasca “inovatiile” sale.
acum este vorba despre Vista PC Rating Tool, care ar trebui sa faca o evaluare echilibrata a hardware-ului si a capacitatii acestuia de a rula noul OS. ceea ce nu a convenit producatorilor de hw si partenerilor m$ a fost faptul ca testul nu este echilibrat de loc si rezultatele sale nu reprezinta capacitatea sistemului de a rula Vista, ci mai mult de a rula interfata eye-candy a sistemului. Intel a considerat gresit faptul ca tool-ul e mai mult un benchmark grafic/de memorie si nu stie sa evalueze un procesor (HT, dual core, etc) sau durata de viata a unei baterii (pt laptopuri).

nici dupa noua versiune producatorii nu sunt prea multumiti si considera ca m$ mai are de lucru. mi se pare si normal sa se agite pt chestia asta, avand in vedere ca pozitia m$ pe piata permite companiei sa creeze standarde hardware dupa bunul plac si implicit sa duca diversi jucatori de pe piata IT in faliment.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: