taricianu

by AvionarU on 25 July 2006

prim-ministrul romaniei tocmai a facut accident, intrand pe sens interzis cu motocicleta. dupa ce vad la TV un montaj video care arata o masina facuta praf si se aude un comentariu cum ca premierul si-a rupt picioru, urmeaza imediat Oana Marinescu (purtator de cuvant) care a declarat ca de fapt nu e vb de nici o fractura ci de niste zgarieturi minore.

la realitatea am auzit primul “banc” legat de subiectul asta: cica basescu (care e acum in S.U.A.) statea de vorba cu Bush cand a auzit de accident si si ii spune: “bah Bush, voi aveti o problema cu tipul ala Harley-Davidson, ca premierul nostru l-a scapat de sub control”. acum eu nu ma bucur de necazul omului, dar prostia unora ma face sa rad. a, si se pare ca Tariceanu era vinovat.

gata, nu mai stau sa postez, ma uit la TV ca o sa inceapa caterina pe la toate posturile…(deja corespondenti “speciali” de la fata locului au intrat in direct cu informatii de genul: “masina accidentata este ridicata de la fata locului, foarte greu, intai a venit o alta masina care nu era potrivita sa ridice masina…” ). iar au luat ziaristii apa la moara pt cateva zile…iar o sa inceapa cu prostiile caracteristice…blah blah

l.e. nu inteleg ce pm cauta un jurnalist de la Adevarul in direct la TV ca sa isi dea cu parerea despre fractura, pozitia masinii, gravitatea accidentului, daca era legal ca premierul sa conduca singur un Harley si o groaza de alte rahaturi (da , a fost medic, dar totusi…se cam intinde omu’)…presa noastra suge cucu.

p.s.: mi-am luat ventilator :D ; titlul nu este gresit ; scuxe daca am scris cu picioarele dar mi se cam aglomerau gandurile in cap

{ 2 comments… read them below or add one }

1 pop February 1, 2008 at 16:31

Taricianu se face direct raspunzator de colaborarea cu psd si desfiintarea arhivelor securitatii!!!!
Rusine!

Reply

2 Cristi June 15, 2015 at 10:25

De la accidentul ala a luat-o razna parca si mai tare.

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: