Cristina are nevoie de ajutor

by AvionarU on 4 September 2006

“13 martie 2006 e ziua in care am crezut ca timpul meu a inghetat. Am fost diagnosticata cu leucemie acuta mieloida (LAM – M2 ), o afectiune ce se localizeaza in maduva osoasa. O boala fatala, daca nu este tratata. 13 martie 2006 este ziua care mi-a adus aminte de efemeritatea conditiei umane: eram bolnava, pe moarte. Brusc, viata mea se apropia de sfarsit.”

Asa suna cuvintele unei fete din Brasov, puse in lacrimi pe o simpla foaie de hartie. Este studenta, o cheama Cristina si are o varsta atat de frageda incat numai gandul ne umple de lacrimi. Nimeni nu merita un asemenea destin, cu atat mai putin o fiinta atat de pura si fara nici un pic de vina.

Daca aveti o nelamurire, o intrebare sau pur si simplu doriti sa ii spuneti cateva cuvinte pentru a o imbarbata, completati formularul de la rubrica “Contact” de pe pagina ei sau sunati la numerele afisate acolo. Cateva cuvinte spuse din inima vor ajuta mai mult decat va puteti inchipui. Din putinul vostru, donand Cristinei, o veti ajuta dandu-i o noua sansa. (detalii pe http://www.crystina.ro/)

va rog pe toti cei din blogosfera sa o sprijiniti macar sufleteste pe Cristina. cazul este verificat de mine, perfect valid. daca puteti scrie fiecare in blogurile voastre un post referitor la acest caz, ar fi foarte frumos. sa aratam ca putem sa “miscam” si altceva in afara de intalniri, premii, tricouri etc. va multumesc.

pana acum: Cristi- Seopedia , Netics , Jurnalul National ,

{ 1 comment… read it below or add one }

1 Grooveyhttp://www.publisher-heaven.com September 5, 2006 at 21:15

Multumita lu Cristian Mezei avem acuma si niste banere pe care sa le putem pune pe blogurile noastre. Pentru a lua banerele visit :

http://forum.seopedia.ro/showthread.php?t=2167

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: