azi mi-am luat tzeapa

by AvionarU on 11 September 2006

Am cumparat de la Mariosoft un sistem Antec Lansing 121i in valoare de 105 RON .

Ajung acasa, il asamblez repede sa vad ce poate. Se aude perfect etc etc, sunt multumit. Acum apare problema : vreau sa imi pun castile sa ma joc/ascult muzica fara sa imi sara vecinii in cap fiind deja seara si…surpriza !!! CONECTORUL PT CASTI LIPSESTE !! Citesc manualul, intorc satelitii si subwooferul pe toate partile doar doar o sa vad ce trebuie, insa dupa scurt timp ma lamuresc ca nu exista.

In prima faza ma gandesc (normal) ca e greseala mea ca nu am citit specificatiile cu atentie. Dau fuga pe site (a 8a oara azi cred) si vad :

Model 121i
Tip 2.1
Raspuns in frecventa 70-18000 Hz
Putere reala 8 Watti RMS
Distributie putere/boxa Subwoofer 4W
Satellite 2 x 2W
Telecomanda NU
Conector casti DA
Material lemn + plastic
Garantie 12 luni

deci nu am gresit si maine ma duc sa le dau in cap. partea cea mai dubioasa si interesanta e ca la toate magazinele apare aceeasi eroare, unu nu s-a uitat frate la produs, au facut copy paste de pe net. si la magazinele straine aceeasi greseala. WTF!?!? pe site-ul producatorului insa nu spune nimic, dar oricum pagina e “spartana”. o alta chestie interesanta e ca sistemul 120i, care este identic cu cel de sus dar nu are subwoofer are iesire de casti…extrem de dubios.

L.E. : foarte scurt si la obiect, mi-au raspuns la mail recunoscand greseala si chemandu-ma sa imi iau banii inapoi. foarte frumos, nu ma asteptam :D

{ 3 comments… read them below or add one }

1 Cristian Mezeihttp://www.seopedia.org September 12, 2006 at 21:34

Mariosoft sunt baieti buni dar cam agitati si neatenti.

De ce nu ai dat o fuga la Emag.ro ?

Reply

2 Anonymous September 14, 2006 at 16:01

Conector casti NU, pe linkul ala pe care l-ai dat. 😀

Orbule

Reply

3 AvionarU September 14, 2006 at 16:03

au corectat dupa ce am discutat cu ei. tabelul din post ete copy paste de la ei de pe site. am si screenshoturi, ca am fost prevazator. oricum s-a rezolvat elegant, plus ca au corectat site-ul si probabil si oferta.

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: