marsh inapoi!

by AvionarU on 23 September 2006

aud mai nou ca la ambasada Romaniei din “Republica Moldova” au inceput sa se mareasca cozile celor care isi vor cetatenia romana inapoi. au auzit ca intram in UE si vor sa migreze la munca. deja treaba a luat proportii apocalitice, au aparut si jmekerii care vand formulare de inscriere si tot tacamul.
MUIE JEGOSILOR! dupa ce ati inchis scolile romanesti, dupa ce ati refuzat propunerile de reunire cu Romania de-alungul istoriei, dupa ce a bagat mama Rusie triburi din Siberia in voi ca sa va futa femeile si sa va denatureze, dupa ce ati afirmat sus si tare ca sunteti independenti si jmekeri, dupa ce declarati fatis afinitatea voastra fata de Rusia , dupa ce ca va sustineti regimul politic de kkt, ACUM dati navala la cetatenia romana. brusc e mai rusinos sa fi “moldovean” decat roman. MARSH IN RUSIA VOASTRA CACATILOR, CURVE ALE ISTORIEI.

da, sunt un nationalist radical. so shoot me. (re)cunosc si moldveni cu capul pe umeri, insa prea putini ca sa nu generalizez. in post ma refer in special la cei care fac cozile alea.

{ 4 comments… read them below or add one }

1 PointWebhttp://www.yourdotweb.com September 25, 2006 at 12:18

pai da, pana acum nici nu ii interesa, se complaceau in prostia lor bine mersi.

Reply

2 default September 26, 2006 at 17:10

degetele tale adevar posteaza

Reply

3 fixxer September 27, 2006 at 03:53

nu nene .. ca’n ali G. primim doar gagici si sta un *.* ales la vama si le sorteaza.. tu esti buna, ok. tu nu, mai incearca peste 3 luni.

ar fi pacat sa nu culegem ce e mai bun 😀

Reply

4 Arhiduke September 29, 2006 at 14:40

fir-ar muma lor a dracului de mamaligari!!

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: