zoso a pus presa pe GANDUuri

by AvionarU on 24 November 2006

dupa ce s-au facut de ras in fata rivalilor, s-a gasit in sfarsit un jurnalist care sa scrie ceva pertinent.

este vorba despre recenta “hackuiala” a site-urilor institutiilor statului. nici nu am urmarit reactia presei, doar am aflat de la zoso, m-am distrat gandindu-ma la incompetenta celor platiti din banii nostri. din ce inteleg, iar au aparut stirile “senzationale” peste tot, iar au facut reporterii si prezentatorii spume la gura si la lacrimi la p*** ca vai ce mare inginerie s-a intamplat.

insa nu stiam de “capcana” lui zoso, care s-a folosit de cross site scripting ca sa il faca pe Becali ministru de externe. miscare interesanta mai ales prin reactiile generate. toti “profesionistii” gen Mircea Badea au preluat stirea si au umplut paginile/spatiul de emisie. totusi nu am vazut sursa citata nicaieri in media. inca odata, bloggingul romanesc s-a dovedit mai bun decat ratatii care populeaza “jurnalismul” nostru. ratatii aia care fac discursuri si articole in care ne jignesc fara sa aiba nici cea mai vaga idee despre concept.

zoso are si el colivia lui (ca noi toti). cateodata plina cu prostii incredibile, alteori cu idei inteligente de un impact imens. cert este ca de data asta a dat clasa jurnalismului clasic si a facut-o atat de bine incat a aparut in sfarsit o reactie pertinenta intr-un cotidian important. si desi nu pune o mie de linkuri obosite in blogroll pt reclama, desi pare ca sta si priveste tot de la inaltimea locului 1, totusi a ajutat blogosfera .ro in ultimele zile cat nu au reusit atatia altii mai cu pretentii de “sustinatori”. nu stiu daca a vrut asta de la inceput, insa il apreciez pentru rezultatele obtinute (suna cam de cls a-4-a, stiu). bravo.

{ 2 comments… read them below or add one }

1 alex April 28, 2008 at 18:51

blog-arii lui peste…vai de steaua voastra

Reply

2 AvionarU April 28, 2008 at 18:59

tu invata sa scrii inainte sa iti dai cu parerea.

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: