asta la "vista", gates

by AvionarU on 1 February 2007

dar vaii, cat de penibil. iar s-au facut de ras astia la stiri la A3.
“Bill Gates a mai facut un pas catre masina”/”Bill Gates s-a bashit”/”BillGates se scarpina in spatele urechii”/”Bill Gates se suie in masina”/”Dar nu are antemergator? Doar 2 masini in coloana? – Da, Bill Gates e un om simplu si nu a dorit mai mult”
[…] “Bill Gates a ajuns la aeroport”/”Avionul e charter”/ “S-a inchis usa la avion” […] ce patetic. plus ca tanti din studio spunea “Gates a venit in Romania sa prezinte noul program MS – Vista”

inca o proba de jurnalism profi. ca sa nu mai vb de amaratii aia de la Brasov care protesteaza, au fost bomboana de pe tort. cred ca s-au udat toate departamentele de stiri in dimineata asta, ca Bill si cu protestatarii le dau o guma de mestecat vreo 6-7 ore de-acum inainte.

p.s.: astept cu nerabdare urmatorul buletin de stiri, in care reporterii opriti la 50M de Gates vor incerca sa o faca pe interesantii cu tot felul de detalii remarcate prin grilajul gardului.

l.e: unele posturi zic ca a stat 16 ore, la altele 18, unele zic ca a plecat la sofia, altele zic ca a plecat la direct la paris. si daca spui jurnalistilor de 2 lei si gura mare ca sunt idioti, se ataca. vorba aia, prostu’ nu e prost destul daca nu e si fudul.

plus ca nu stiu ce ii tot trag cu “Sediul” MS in sus si in jos, cand din denumire si specs seamana mai mult a call center ca atatea altele.

in schimb, mi-a placut declaratia lui Basescu referitor la piraterie. in sfarsit ceva spus pe fata, fara blah blah-ul diplomatic de care mi-e atat de scarba. de apreciat faptul ca desi era o idee proasta in sine, a intors sensul din vorbe si tot a iesit bine. ideea principala era ca datorita pirateriei lucreaza aia 300 romani la MS. ceea ce este foarte adevarat.

si cuvintele lui Basescu fac inconjurul lumii : The Inquirer si Washington Post

{ 1 comment… read it below or add one }

1 Anonymous February 18, 2007 at 05:53

mai, io zic asa: sa punem bani, asa putini cati avem… si putem… sa-i cumparam un rol lu’ base’ in urmatorul film cu pirati… cine stie, poate pune si bill vreun teanc de bills

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: