diverse

by AvionarU on 9 February 2007

1. cica a murit Anne Nicole Smith.

2. apare windows mobile 6 a.k.a. Crossbow. un fel de vista pt telefoane. pt cei interesati, gasiti cateva chestii leaked AICI si AICI. caut disperat un rom de test, dar nu e nimic WWE care sa merite efortul. de-abia astept sa imi f*t telefonul :D. in alta ordine de idei, la acelasi capitol, am gasit tema de Iphone pt Windows Mobile si chiar si ringtone-ul default de la Iphone, care suna chiar OK.

3. urmeaza o surpriza pe blog in urmatoarele zile.

4. ma tot chinui sa imi fac timp de un review Vista, dar cum sapt asta s-a lansat am cam injurat de toti mortii ca am avut tot felul de probleme din cauza chestiilor noi si nedocumentate la vedere din mirificul OS (audit, UAC, bla bla)

5. am externul la pamant si nu pot nici macar sa ma inregistrez klumea pe un site :|

6. “Fumul de tigara contine benzen, nitrozamine, formaldehida si cianuri” – scrie pe pachetul de Winston pe care tocmai l-am cumparat. acopera juma din spatiu, pachetul arata ridicol. ca sa nu mai vb ca mai nou iti trebuie studii de chimie ca sa intelegi marile pericole…mi se pare o prostie chestia asta cu marirea avertismentelor venita din vest. nu am auzit nici o statistica pozitiva ca rezultat al acestor legi. penibil.

{ 2 comments… read them below or add one }

1 kikohttp://avionaru.blogspot.com February 9, 2007 at 12:48

Referitor la 6, cica are mai mult efect si s-au facut niste studii ca ar merita imprimat pe pachetele alea de tigari asupra dumei ca “fumatul poate provoca orbirea”. Lumea pare a fi mai speriata de ideea asta decat sa priveasca razand la prostiile alea de elemente chimice.

Reply

2 AvionarU February 9, 2007 at 12:50

da mah, am citit si eu duma asta prin ziare. like…etf?!

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: