diverse

by AvionarU on 14 March 2007

1. in sfarsit ma simt mai bine. inca (doar) doua luni de tratament si am scapat. expresiile “ma doare in cot”/”ma doare in cur” au o noua semnificatie pt mine si voi fi mult mai atent la folosirea lor in viitor. a mai ramas “ma doare in p**@”, dar in lumina noilor evenimente nu ma mai risc sa o folosesc nici pe asta…

2. nu mai citesc bloguri. mai dau pe la cei din blogroll si atat. deci nu provoaca dependenta.

3. mult de munca la birou. din zona tehnica ma indrept din ce in ce mai mult spre partea manageriala si nu sunt sigur ca imi place. deh, nu e intotdeauna bine sa fii “sef”. ca sa nu mai zic ca am facut sedinte in ultimele doua luni cate n-am facut in restul vietii…

4. am stat o saptamana fara cablu TV pt ca am uitat sa il platesc.

5. am ramas si fara net din aceleasi motive. doar o zi insa…

6. toata lumea e afectata de astenia de primavara, sau cel putin asta e scuza la moda acum. mie imi place ca e soare si canta pasa…ricile.

7. astept sa se deschida IKEA . corectie: astept sa se deschida IKEA, sa navaleasca tot poporul, sa se calce in picioare, sa goleasca rafturile, apoi sa refaca aia stocurile si sa ma duc si eu.

8. nu s-a intamplat nimic interesant care sa imi faca pofta de scris. probabil din cauzele 1->4, 6

9. mi-a crescut numarul de vizitatori in mod vizibil. sa fie de la roblogfest, de la zoso sau de la domeniu.ro? ca mari opere literare nu am mai facut.

10. pentru prima data am simtit acu’ vreo 2 saptamani ca mi-e scarba de produsele McDonalds. cheeseburgerii care in vremurile bune dispareau in stomac in cateva minute, m-au chinuit vreo 20 minute. nici La Matache nu ma mai fascineaza asa tare. incep sa am greatza si de Trenta. mai nou imi place pizza de la TonTon, dar e cam mica. ca sa nu mai zic ca am inceput sa iau pachetelu’ de acasa si cutia de lapte, de ma intreaba lumea ce am patit de mananc asa sanatos. se pare ca sunt sortit sa duc o viata din ce in ce mai sanatoasa de-acum inainte…

11. au inceput sa se raspandeasca tooluri de flood pe DC pe la toti retardatii. problema e ca de data asta sunt chiar eficiente. sper sa nu ia amploare.

12. nici un pr0n decent de cateva zile, risc sa ramana colectia in urma.

13. Vista suge cucu. m-am saturat de timpii de incarcare fenomenal de mari, de UAC-ul “inovator” care imi scoate peri albi, atat din cauza intrebarilor cat si din cauza problemelor tehnice, de audit-mode-ul/OOBE-ul pulii care iar dureaza o mie de ani pana isi fac toate setarile, de faptul ca scoringul unui calculator e dat de cea mai slaba componenta, nu de medie (like WTF!). inca nu m-am riscat sa il pun pe laptop, mi-e lene sa fac partitie si sa ma documentez cum se face multi boot XP/Vista/Linux, ca am inteles ca Vista are greturi cu alte produse non-m$. de rulat in masina virtuala nici nu poate fi vorba pe o configuratie decenta, se misca ca dracu, aproape inutilizabil. voiam sa scriu un review mai demult despre OS-ul asta, dar nu merita osteneala momentan, poate in cateva luni…singura chestie cu adevarat utila care am gasit-o este “Windows Search”, care e disponibil si Outlook si chiar functioneaza bine.

14. nu gasesc timp sa ma duc pe acasa pe la parinti, DESI am net si acolo.

15. blah blah blah.

{ 3 comments… read them below or add one }

1 z3us05 March 16, 2007 at 10:47

era si mai buna acum 3 ani :D, era 6 Lei pizza si nu stiu ca dracu bagau in ea de-o faceau super buna, acum parca nu mai e la fel, dar totusi se merita.

Reply

2 Musashi March 21, 2007 at 14:11

Vista si XP se inteleg bine.. cu Linux inca nu am incercat, dar nu cred sa aiba probleme.

Reply

3 Skandalouz March 22, 2007 at 17:16

Pizza de la Cuptorul cu lemne e one of the best! Recent am auzit ca la Azzurro in Dr Taberei ar fi cea mai buna pizza…inca n-am ajuns pe acolo (azzurro.com.ro)

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: