pcgarage – o bila ALBA de data asta :)

by AvionarU on 15 March 2007

am scris despre ei AICI si AICI . m-am referit strict la problemele tehnice ale site-ului, care imi ingreunau interactiunea cu sistemul lor.

nu m-am bagat la comentarii pro/contra pt ca am auzit de la cunoscuti atat relatari cu iz negativ, cat si relatari cu final fericit. statistic vorbind, cam 50/50, pana acum impresia creata e ca procesul de achizitionare se bazeaza pe principiul “cum iti e norocul”, insa marele lor avantaj care scuza multe greseli este pretul la componente, si asta conteaza cel mai mult in Romania…din nefericire, chestiile negative se propaga mult mai repede decat cele pozitive (cati oameni multumiti posteaza pe net si cati nemultumiti ?! :) ) si asta conteaza cel mai mult pt imaginea unei firme, indiferent daca este nedrept sau nu.

insa una peste alta nu pot decat sa salut initiativa lor de a intra “in trend” cu un blog – inca “subtire” ce-i drept – il gasiti la http://blog.pcgarage.ro/ . astept informatii cat mai consistente pe-acolo in viitor si mult succes in continuare.

{ 2 comments… read them below or add one }

1 cezar March 15, 2007 at 14:36

eu, chesti bune de zis, mult mai bune decat un alt magazin, sa zicem Fla, DC, BestComp…

Reply

2 undacova March 16, 2007 at 14:12

eu m-am plictisit de comentat pe tema expertului in IT de la pcgarage.il gasiti cum treceti de bidonu de apa pe stanga imdiat.a nu se confunda cu toaleta care e in aceeasi zona.nu mai cumpar de la ei niciodata.

uite asta e prietenul meu :
http://blog.pcgarage.ro/wp-content/files/DSC01906.jpg.

si ca sa nu fiu rau.le dau si o bila alba.totusi la ei nu am recurs la amenintari cu OPC-ul ca sa rezolve problema cu am facut cu eMag,alt magazin draf mie.

Reply

{ 1 trackback }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: