review – El Bacha

by AvionarU on 30 March 2007

am avut recent ocazia sa mananc intr-un local libanez de care nu auzisem nimic pana acum : El Bacha. desi am intrat cam reticent inauntru, avand in vedere locatia si specificul, am ramas placut surprins. ultima mea experienta legata bucataria libaneza a fost intr-un mall, unde mancarea a fost buna, dar cam scumpa si cam putina.

aici insa nu a fost asa. de cand am intrat am fost intampinat de ospatari tineri, NEsictiriti, fara arfe si stilul ala de a vorbi prin care iti taie pofta de mancare. decorul este foarte placut, linistit, pot spune ca a fost chiar relaxant. meniul era cat o carte pt copii, cu o mie de chestii necunoscute mie. in engleza si in romana. preturile decente, avand in vedere ingredientele si forma de prezentare.

nu pot spune exact ce am mancat, cert e ca am mancat foarte mult (desi venisem cu impresia ca portiile sunt mici) si extrem de variat. m-am ferit de mancarurile picante din cauza anumitor probleme pe care le am, insa restul chestiilor au fost deosebit de bune, cu un gust inedit si o prezentare pe masura. pe scurt : mancarea este foarte buna.

tin sa mentionez din nou personalul, cred ca e unul din putinele locuri unde am mancat (si credeti-ma ca am trecut prin multe…) unde am fost servit exemplar, cu amabilitate si fara sa ma simt deranjat in vreun fel. o placere. ca sa nu mai zic ca dupa ce au luat mancarea au curatat masa cu un aspirator de mana, lucru care mi s-a parut extrem de inspirat avand in vedere ca majoritatea felurilor de mancare au ceva cu boabe/seminte in ele.

clar un loc unde voi reveni, mi-a lasat aceeasi senzatie de relaxare ca Phoenicia si asta se intampla destul de rar la mine.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: