notes to myself

by AvionarU on 3 April 2007

1. s-a schimbat guvernul. alti prosti, alt scandal. primul lucru pe care o sa il faca toti o sa fie verificarea contractelor facute de predecesori. pariez. nu cred ca am vazut 10 minute adunate despre subiect -> need satellite TV.

2. in wordpress, daca nu inchizi un tag de text formatting intr-un post, formatarea se duce IN TOATE posturile in jos. dubios, dar bine de stiut.

3. cine se milogeste si de mine sa ma ajute/faca o tema frumoasa? sa lase un comment sa ne intelegem la detalii. da, sunt prea retardat/plictisit sa mai scobesc codul de wordpress cum am facut la blogspot. cei de la wp-design.org nu mi-au raspuns, probabil sunt un neinteresant.

l.e. : mi-a raspuns omul de la wp-design.org, dar era mailul in Bulk. 100 de euro tema zice el. eu zic ca isi bate joc de mine sau e inconstient, la ce portofoliu are si cum a scris mailul. oricum , spor in afaceri!

4. de planificat gratar/betie/club/plimbari de paste + alte detalii aferente. nu neaparat in ordinea asta, dar incepand de maine.

5. de dezlipit/curatat complet guma lipita de pijama din greseala aseara.

6. de redus numarul de tzigari.

7. de scos Mathesis la o cafea si un schimb de idei. urgent. fac fata la prieteni rugbisti in caz de nevoie ;)

8. de programat o sesiune de tips&tricks DoTa cu GK . bah, hotaraste-te in pm ce, cum si unde scrii, ca nu stiu ce link sa pun :).

{ 1 comment… read it below or add one }

1 Mathesis April 3, 2007 at 13:42

Cine te mai intelege maica… :))

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: