prosti.

by AvionarU on 4 April 2007

citeam un comment pe GSP cand vad un spam interesant : http://www.paginadeunmilionron.ro/ . nu “pagina de un milion de pixeli/dolari/lei etc” ci RON. si atunci imi vine ideea…ia sa caut eu sa vad cati romani dobitoci au copiat ideea.

http://www.paginadeunmilionron.ro/
http://www.paginadeunmiliondelei.ro/
http://www.pixelpage.ro/
http://www.paginadeunmiliondelei.net/
[…]

ma pufneste rasul gandindu-ma la toti sfrijitii cu net de cartier si calculator in rate care se viseaza milionari in diverse monede. doamneee, cat de ingust sa fii ca sa mai incerci asa ceva in ziua de azi? mai bine luau un caine vagabond si ziceau ca il omoara daca nu primesc bani, cred ca aveau mai mult succes. muriti bah! sau poate v-ati plictisit la un moment dat si ati facut pagina. in cazul asta, aveti prea mult timp liber.

{ 4 comments… read them below or add one }

1 Adrian Enache April 5, 2007 at 13:10

Din păcate pentru ei nu şi-au dat seama că o idee trebuie să fie ori nouă şi originală (cum a fost prima Million Dollar Homepage) sau mai vechiuţă dar bine făcută (Google nu a inventat motorul de căutare). Încă o condiţie ar fi ca ideea să fie interesantă. Pentru cei care vor idei de reuşită (adică modalităţi de a pune în aplicare ceva) le recomand blogul lui Seth Godin (google it!).

Reply

2 mishu April 5, 2007 at 17:13

paginafacutacasacastigeuunmiliondeleidelafraieri.ro e disponibil. Aviz amatorilor 😀

Reply

3 z3us05 April 6, 2007 at 10:12

pe pajinadeunmeeondalei[dot]net :))

“Cumpara acum pixeli GRATIS”

si restul e tacere

Reply

4 eu June 11, 2007 at 22:45

vai ce bine a zis-o asta, pacat ca sunt unul dintre ei

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: