after CERF

by AvionarU on 13 May 2007

hai ca am fost si anu asta…surprinzator, nu am mai plecat cu senzatia de scarba de anu’ trecut, poate si datorita ventilatiei mai bune dinauntru (comparativ cu ce era afara) si a lipsei aglomeratiei. puncte pe scurt:

1. multe femei bune (remarcati ca nu incep cu partea tehnica ;-) )

2. mai multa tehnologie “extreme” – mai ales pe partea de modding.

3. plasmele/LCD-urile au inceput sa prinda din ce in ce mai mult, dovada multimea de exponate.

4. la Vodafone prezentau niste ochelari virtuali. le acord premiul personal pt cea mai proasta prezentare de tehnologie. probabil si din cauza faptului ca erau intr-un stand de comunicatii…

5. aceeasi tarani si emo-kids care vin doar ca sa stea pe mess, sa vb la telefoanele RDS sau sa se joace gratis. cica pt “testare”…testing my ass…se vedea pe fetele lor ca altceva nu stiu, plus ce pm or mai vrea sa testeze internetul gratuit in pm cand probabil nu o sa isi puna niciodata de la ISP-u respectiv. la fel si cu jocurile – eu nu as sta mai mult de 5 minute sa ma joc, si doar daca ar fi vreo chestie nemaivazuta, nu volane si alte rahaturi…

6. Ines a avut acelasi stand fad ca si anul trecut, axat pe televiziunea digitala. de data asta aveau televizoare HD (anu trecut nu aveau), dar posturile afisate nu erau pe semnalul corespunzator. o remarca facuta de un prieten – de ce dreaq nu lasau niste telecomenzi langa televizoare, sa vaza si ochiu’ nostru cum se misca prin canale, ce informatii interactive au etc…macar daca erau legate de televizor sa nu le fure lumea…anu trecut am discutat cu oamenii (Era ceva interesant atunci), am luat si mapa de prezentare. anu asta i-am sarit.

7. standurile de telecomunicatii au fost cele mai spectaculoase. like usual. fiecare reflectand brandul companiei.

8. echipa CrazyPC m-a impresionat printr-un calculator monstruos cu racire de frigider. 3000+ EUR ziceau ei.

9. HTC si-a marcat prezenta in Romania, insa printr-un stand cam saracacios, mai mult pliante, mai putin telefoane. un moment haios a fost atunci cand vorbind la telefon am ajuns in standul lor fara sa imi dau seama. eu aveam la ureche un telefon HTC pe care ei nu il aveau expus :)

10. standul UltraPro la fel ca in ultimii ani, mai mult “mass-oriented”. mi-a lasat o impresie proasta, am avut senzatia ca ei au venit la expozitie ca sa vanda si cam atat. ca sa nu mai vorbesc de concursurile care devin penibile.

11. mult mai putine pliante infipte in ochi/mana . am apreciat asta foarte mult si am luat doar ce ma interesa. m-am intors cu cea mai “subtire” sacosa din ultimii 6 ani…

12. 8800 SLI. uuuuu…plus o animatie de prezentare de la nVidia pe care am vazut-o la mai multi expozanti. nu m-au interesat exponatele cat m-a fascinat aia…

13. am vazut niste laptopuri interesante. bine, “laptop” in sensul generic, ca unele erau cu totul altceva. unul foarte mic si subtire m-a impresionat, dar imi scapa numele acum. nu era Vaio si nici de la Apple.

14. am constatat surprins ca la Apple media de varsta a celor care testau produsele era 27+. cred ca a fost unul din putinele standuri in care chiar am avut impresia ca oamenii sunt curiosi referitor la tehnologie.

15. am aflat de o firma de instalatii de aer conditionat pentru…servere si data-centers. mi-a placut abordarea prietenoasa si informativa si am vazut surprins ca aproape toate companiile mari ii au ca clienti pe oamenii astia.

16. un mititel = 2 lei, o bere = 5. conditii de festival al berii. cam exagerat as zice eu.

17. data viitoare cand ma mai duc cu un grup organizat strans de mine, fiecare e pe pielea lui. obosisem la un moment dat sa ii tin pe toti la un loc, fiecare ramanea pe unde i se nazarea fara sa se uite dupa restul. kindergarten cop is dead!

mai jos vor fi poze si comentarii, dar maine.

{ 7 comments… read them below or add one }

1 Klau May 13, 2007 at 02:56

don’t you mean today but only later? 😛

Reply

2 Carcotasu May 14, 2007 at 12:07

Sa inteleg ca a fost mai bine ca anul trecut?
Eu am fost anul trecut si am zis ca nu mai calc pe la evenimente de genul asta. Caldura foarte mare si agitatie. Multi habarnisti care se dadeau interesanti dar nu stiau ce e aia IDE. O gramada de pusti retardati care se plimbau fara nici un sens cu telefoanele la ureche.
Am retinut doar un sistem racit cu freon si pe tipa de la gigabyte cu brandu vopsit pe tate.
Anul asta am avut 3 invitatii, dar le-am rupt instantaneu.
Sa fie sanatosi cu cerfu lor cu tot.

Reply

3 Geo May 14, 2007 at 15:09

Calc. monstruos cu racire de frigider nu era al celor de la Crazy Pc, ci al Senorg (n-au nici o legatura). Tot respectul pt cel care l-a facut, a depus f multa munca.

Reply

4 Geo May 14, 2007 at 15:17

…si nici macar al Senorg…era doar expus acolo…

Reply

5 Geo May 14, 2007 at 15:31

si apropos…erau vreo 6000

Reply

6 AvionarU May 14, 2007 at 15:32

dude, incearca sa folosesti un singur comment pt ideile tale 🙂 in alta ordine de idei, asa am inteles de la standul respectiv, n-am de unde sa stiu cine face frigidere cu procesor..

Reply

7 Geo May 14, 2007 at 15:34

:)) …iti dadeam decat mai multe amanunte…asta in caz ca te interesa. (au fost mai multe commenturi pt ca aflam pe parcurs detalii) 🙂
ps. Not a dude
😛

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: