sindrofia bloggerilor – aftermath

by AvionarU on 10 June 2007

…in sfarsit o tastatura normala in fata mea, sa scriu repede pana nu intra toate in ceata.

1. ajung pe la 7, cum era stabilit, Sailors Pub arata surprinzator de bine. incepe bineinteles lupta cu vinul, aliatul de nadejde fiind Groovey . Buddha discuta chestii cu Bobby , la un capat de masa oameni de care nu am habar, pe la mijloc cateva fete cunoscute de la RoBlogFest (sau cum pm se scrie), apoi cei de pe voce.ro pe care ii cunosteam.

2. ora 22, se atinge maximul de persoane ( deh, doar nu vin toti cu plebea, de la 7…:| ). apar Gramos – aproape 3 insi ,Gogu+Scorpia, fac cunostinta cu Ariel, il vad pe subiectiv. Cristi si MJ fac pe gazdele si se plimba pe la toata lumea. se delimiteaza deja bisericutzele. tendinta mai puternica la grupul de “media”, care s-a adunat si a ramas aproape fix pana la plecare (nu comentez :) ).

3. intre timp am mancat (e ok, puteti sa mergeti cu incredere) si continuam cu a doua tura. vine si Nihasa la socializat in coltul nostru, dansam, radem, glumim, bem (nu neaparat in ordinea asta) . remarc o atractie nefireasca a lui Gogu pt Nihasa :P . fum, temperaturi acceptabile.

4. 3 fete foaaaarte dragutze remarcate prin multime. inca nu m-am lamurit cum de s-a intamplat minunea la o intalnire de bloggeri :)Alinutze – e de fapt una singura si a venit insotita de Andrei parca, apoi tanti care nu e printesa (si nici nu stiu cum o cheama, desi tare as vrea :D ) si prietena ei cu Submarinul printre nori. Marie-Jeanne nu se pune din anumite motive :P . nu ma pot lansa in alte aprecieri de ordin intelectual, raman doar la aspectul fizic, deoarece nu am schimbat o vorba cu ele (me=dumb, I know)

5. Nihasa trece la aparat, delectandu-ne cu o selectie de muzica usoara contemporana gen “Macarale”/”Casuta noastra”/”Ani de liceu” etc. cica e fan inrait al genului, asa ca l-am lasat sa isi faca damblaua :)

6. mai sunt niste tipi prin zona, nush care e manevra si nici nu ma prea intereseaza. ah, era sa il uit pe Piticu, insotit de Innocente. in caz ca va intrebati, DA, a ras mult.

7. pe la 2 se sparge gasca, restul ramasi mergem la Shorley sa il inchidem si pe ala. eu, Animalu, Buddha, Gramos, MJ, Greger, Fata cu Soarele + inca un nene, Phoebs + inca un baiat, Garidu. si acum acasa, fara somn si cu matzu plin. pozele maine, ca cineva a facut kktu praf si nu le-a pus in FTP pe toate. noroc ca ma vad maine cu el si poate se rezolva. sunt sigur ca s-au facut Nx100 poze.

{ 5 comments… read them below or add one }

1 Buddha June 10, 2007 at 03:35

AI uitat sa zici ca un tip a daramat o masa care era lipita de perete…. plm… asta e inclusa in categoria “fenomene paranormale” …

Reply

2 ana June 10, 2007 at 15:00

Pe tanti care nu e printesa, o cheama Ana 😉 si iti multumeste de compliment ;;)

Reply

3 Gogu Kaizer June 10, 2007 at 15:56

Cine e Scopia lolz rofl ownd pawned astea?

Reply

4 AvionarU June 10, 2007 at 15:57

un typo…:P

Reply

5 marie jeanne June 10, 2007 at 17:28

acum m-am trezit.no comment.bai masa aia era pe roate loool

Reply

{ 5 trackbacks }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: