idioti cu si de pe CATV

by AvionarU on 10 July 2007

adica si aia care produc “contentul” si aia care sunt atat de idioti incat sa se uite si sa…participe.

treaba sta in felul urmator: in birou am un telefon fix. VoIP, GTS, astea. telefonul are un numar alocat. logic. insa de vreo juma’ de an incoace un numar asemanator a fost alocat de zeii de la KanalD pentru preselectii la emisiuni de mare angajament gen “Nora pentru mama”. drept urmare, cand mi-e lumea mai draga primesc telefoane. normal ca sar ca ars, pt ca apeluri pe fix nu prea primesc, ma gandesc ca o fi vreo urgenta, vreun partener cu probleme ceva. cand colo “Alo, “Nora pt mama”. voci de tzatze telenoveliste, ascutite, numa bune sa ma scoata din sarite. “buna ziua” si alte forme protocolare sunt cazuri rare. plus ca nu am auzit decat o singura data din vreo 15-20 de telefoane sa se scuze unu pentru deranj.
Eu: Alo? (da, va rog, buna ziua etc)
Proasta(ul): Alou? Nora pt mamaaaaa?
Eu: Nu.
(pauza 5 secunde > inchide) sau:
Eu: Nu, greseala/ati gresit numarul
Proasta(ul): aa (poc! inchide telefonul)

sa va ia dracu de dobitoci, cand zic ca romania e plina de cacat(i), zice lumea ca n-am dreptate si ca am eu ceva cu toti. s-au trezit toti taranii cu telefoane RDS cu milioane de minute incluse (cu ocazia asta o muie de control si pentru Cosmote & Orange), freaca pula la televizor seara si vad toate formatele de rahat importate de maretul Lazarov&Co. in loc sa isi vada de viata lor si sa lupte sa se ridice, prefera sa se scalde in supa asta a mediocritatii servita pe la toate televiziunile de oameni care au ca unic scop produsul de bani, indiferent de mijloace. nu stiu care e mai vinovat in tot angrenajul. ala cu IQ mic care sta si se uita sau mintile astea diabolice care speculeaza dobitocia la modul cel mai imoral. cert e ca efectele se vad deja si vor fi si mai accentuate in timp. si nu ma refer la telefoanele aiuristice care le primesc…

PS: am dat un mail la plici la contactul lor de pe site, sa vad cum se misca.

{ 1 comment… read it below or add one }

1 Anca Murgeanu February 8, 2011 at 21:08

VA RUGAM CITITI CU ATENTIE DAR NU PUBLICATI ACEST COMENTARIU! – scuze de caps. Va oferim 10.000 euro prin cel mai simplu concurs adresat bloggerilor. Cititi aici va rog: http://blog.micul-pret.ro/2011/blogul-de-10-000-euro/ . Nu este spam sau pacaleala. Nu dorim sa va vindem ceva si nici nu va cerem sa promovezi ceva sau pe cineva. Acest mesaj va este adresat personal. In cazul in care ati primit acest mesaj inca o data ne cerem scuze. Multumesc pentru timpul acordat.

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: