Leapsa 2 – Administratia Publica

by AvionarU on 15 October 2007

nu mai stiu exact de la cine a venit asta, dar fie :)…ce as schimba eu la administratia publica sau ceva de genu…

1. scaderea manevrelor birocratice care ne ingroapa timpul, banii si nervii de fiecare data cand avem ghinionul sa ne intersectam cu minunatul sistem.

2. proba de angajare pe posturi de functionar public sa contina un test de IQ foarte serios. testul sa fie repetat odata pe an de toti cei din sistem.

3. marirea numarului de angajati si platirea lor cu salarii decente in functii de responsabilitati.

cam atat, mai era o leapsa parca dar nu mai tin minte.

PS: catre toti cei care au generat carnatul ala de linkuri printre care si pagina asta – se cheama AvionaRu nu AvionaTu…mijto totusi ca pun oamenii linkul dar nu fac o corelare logica intre targetul linkului si numele lui :D

{ 2 comments… read them below or add one }

1 lc October 15, 2007 at 23:01

1.manevrele birocratice ar putea scadea in conditiile existentei unor legi bine facute, fara prevederi contradictorii (care “se bat cap in cap” adica !); se pare insa ca asta se vrea: “o harababura controlata”.
2.dak s-ar face si test IQ, atat la angajare cat si in timpul exercitarii functiei 90% din functionarii publici ar disparea din sistem; in Romanika notiunea de “functionar public de inalta tinuta”- care trebuie sa lucreze in slujba cetateanului,nu sa fie sluga acestuia- lipseste cu desavarsire; eu am mari sperante in generatia tanara care trebuie sa scape de “elefantzii matusalemici lipiti de scaune”.
3.tocmai se discuta la ministerul de resort despre reducerea n-rului de functionari publici, iar despre salarii si promovari… no comment!

Reply

2 dragos October 24, 2007 at 21:14

poate un pic cam tarziu (poate si un pic cam vechi) dar merita amintite
http://www.dailymotion.com/video/x36pwi_travelxpapirkugle_fun
http://www.neufstream.com/video/x9tm3_fonctionnaire3
http://www.czadzior.pl/?item=77738&itemname=Fonctionnaire2
http://malchau.dk/index.php?q=gallery&g2_itemId=269
http://malchau.dk/index.php?q=gallery&g2_itemId=254
personal, am mai multa pica pe secretarele din facultati, chiar si dupa absolvire, tot mi-au ramas sechele, corect, sunt prost platite (in schimb au spagi mari) dar asta nu le da dreptu sa se poarte cu studentii precum niste sclavi.
p.s. inca nu ai rezolvat prb cu semnatura ­čśŤ

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: