bloggeri.ro – aftermath

by AvionarU on 22 October 2007

cam care a fost treaba: am ajuns pe la 20:45 in La Rocca, era deja ceva lume, bisericutele clasice la asemenea evenimente. bineinteles ca m-am dus langa consatenii mei Vlad si Alex, care deja se conversau cu Pyuric si Doamna cu coasa. glume, rasete, apare piticu si incepe chiraitul in stilul caracteristic, poze, blitzuri, e-penisuri masurate in lungimea obiectivelor etc. aproape toti cei prezenti aveau blog, n-are rost sa ii insir aci ca fac scurta la mana. ca de obicei, a trecut seara si tot am ratat cativa, ma uit la poze si nu stiu cine sunt.

incepe prezentarea castigatorilor, Buddha incepe cu premiatul, multi dintre cei mentionati insa “nu erau printre noi”. rasete, aplauze, piticu iar, aplauze, felicitari. marturisesc ca nu am citit nici macar un articol participant la concurs, nu o sa fac aprecieri pe tema asta, insa pot spune ca totul fost corect, desi au mai aparut diverse vorbe. incerc sa il evit pe Groovey, ca s-a lasat de baut si am tendinta sa il ispitesc (obisnuinta :D ) si dau prin zona de doua fete tare simpatice si sociabile, adica Idaho si Scarlet (Monica) – mai schimbam o vorba, o atentie astea. surprinzator de bine. de ce sunt atat de entuziasmat? pentru ca experienta celorlalte intalniri ale comunitatii m-a invatat sa nu ma astept la prea multe din partea laturii…feminine, dar aparent in ultimele luni s-a mai schimbat treaba si au aparut mai multe prezente placute printre noi, blegosfericii. sa nu uit – am mai socializat cu Morbid Angel (nu va lasati pacaliti de numele “greu”, nu e gothic-emo-rock-punk blah ), cu Pyuric (un pic vedeta, dar nah, trecem peste :P ), cu Nihasa (evident…are manusa pentru camera foto…WTF :D), l-am felicitat pe Neuronu pt momentul de Stand-up comedy sustinut dupa premieri (neasteptat de funny) si tot asa.

bineinteles ca 3 sferturi din participanti si-au luat zborul pe la 23, folosind scuza evidenta “maine am scoala/munca/sedinta etc”, doar sunt(em) putini bloggeri de “cursa lunga”. Greger a facut pe MC-ul toata seara, si da, se vede ca lucreaza in domeniu, a iesit bine :) . intr-un final se cam goleste, mai bem ceva scurt si ne luam tira acas.

concluzii:
-pt prima oara, a iesit bine. micile “buguri” se iarta.
-sper ca cei care au castigat sa nu se “piarda”
-poate data viitoare nu se mai face duminica, lumea se culca devreme
-tre sa facem show neaparat :D
-lumea a inceput sa se destinda in comunitate, multi au trecut de tendinta de a se impauna, multi sunt mai deschisi, a venit multa lume noua din spate, a cam disparut panarama aia de atitudine de “A-list/B-list blogger”. poate o parte din merit il au si prietenii mei de pe voce.ro ca nu au tinut un cadru excesiv de oficial ca la alte evenimente.
-piticu a inceput sa formeze un fan club in jurul lui, am inteles ca vrea sa dea lectii de ras in fiecare joi de la ora 19. pm, a ajuns pana si ringtone de telefon.
-la o adunare de acest gen se pot aborda si alte teme non-web2.0, non-internet, non-tehnologie. de exemplu eu cu Idaho si Subiectiv discutam la un moment dat despre agricultura romaneasca…:lol:
-ne-am distrat. ma rog, cativa ne stim bine de tot in asemenea circumstante, era si normal :P

pozele le puteti lua de pe FTP-ul cu datele mai jos. sunt arhive ale “fotografilor” si o arhiva cu toate pozele. lipsesc cele ale lui subiectiv, nu am reusit sa dau de el pana la ora asta, dar adaug daca fac rost de ele.

{ 11 comments… read them below or add one }

1 neuronu October 23, 2007 at 01:35

Pesonal, mi-a facut placere sa te cunosc. E bine de stiut cu cine sa ma asez la masa la urmatoarea sindrofie! πŸ˜‰
Toata gashca de la masa aia era pusa pe distractie! Foarte bine, asa!

Reply

2 scarlet October 23, 2007 at 01:47

hehe… inseamna ca data viitoare sarim peste acele ore de acomodare si trecem direct la fun!It was really nice meeting you si familia frumoasa pe care am gasit-o acolo…

Reply

3 Pyuric October 23, 2007 at 09:51

Vedeta? Cine ma, eu? Ma confunzi… te rog frumos =))

It was nice to meet ya πŸ˜€

Reply

4 Cristi October 23, 2007 at 11:09

Pai, iti spun eu de ce au disparut din fite (cel putin in viziunea mea) – oamenii care erau cu basini, s-au lasat, si-au cautat alta meserie, cei care nu s-au lasat dar aveau basini, au incercat sa treaca peste, doar sunt in minoritate, si totusi nu da bine la “e-penis”. Oricum, m-am distrat, chiar daca am plecat devreme. I-am propus lui Groovey sa facem o “ciorba de potroace” zilele astea, ca pana in decembrie mai e mult. πŸ™‚

Reply

5 Delia October 23, 2007 at 14:36

am incercat sa vb cu ei sa facem sambata, dar cei de la rocca aveau vineri si sambata rezervat. mi-e mi-a spus buddha un pic cam tarziu ca nu stie ce sa faca si ca e bolnav, si atunci am cautata eu, dar dupa cum am zis mai sus, oamenii avea rezervat. data viitoare ne trezim mai din timp;)

Reply

6 beniamin October 23, 2007 at 15:22

ma rog si eu eram 😐

Reply

7 beniamin October 23, 2007 at 15:23

ma rog si eu eram 😐 nushc e are greu mai dau comm aici …e ceva de la wordpress :D:D

Reply

8 na!belea October 23, 2007 at 16:02

@Beniamin Iar ti-o cauti! :)) :))

Reply

9 beniamin October 23, 2007 at 17:23

:)) glumemam

Reply

10 zmagoo October 24, 2007 at 10:45

Bautura?

Reply

11 Morbid Angel October 25, 2007 at 19:30

Mno…nu sunt emo din fericire..Nu prea le am cu pretentiile episodice ale modei πŸ˜€ , in schimb sa sti ca numele meu are legatura mare cu genul de muzica ascultat :D:D:D – adica black :-” da shhhh secret :))) .

Reply

{ 1 trackback }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: