AVN Awards: aftermath

by AvionarU on 16 January 2008

   au trecut si astea de anu’ asta, inca nu am gasit dvdrip, dar m-am uitat la eveniment pe net in cateva secvente. ca si la Oscar-urile clasice, unele premii par a fi "manarite", altele date total aiurea, altele cum trebuie. bineinteles ca m-am uitat la categoriile feminine si productii, ca orice barbat normal. m-as complexa oarecum daca verificam atent si premiile masculine :D .

   m-am bucurat cand am vazut ca la cateva categorii au castigat actrite foarte promitatoare, care nu sunt asa recunoscute in domeniu dar au tot viitorul in fata. deasemenea niste productii cu adevarat bune au fost premiate, pe langa niste bashini de zici ca sunt facute de amatori.

   Eva Angelina, una din preferatele mele si cea desemnata "The Hottest Girl in Porn" in 2008, a luat premiul la Best Actress Video. merita! a mai avut 2 nominalizari, tot pentru aceeasi productie – Upload – a luat si premiul "Best Solo Sex Scene". filmul in sine a fost probabil cel mai premiat (pe drept) la AVN Awards de anu’ asta si intr-adevat, bugetul incredibil anuntat de peste 370.000$ a fost pe deplin justificat. cred ca au luat cel putin 4-5 premii pe diverse categorii (inclusiv efecte speciale…), nu am stat sa numar, dar deja titlul filmului devenise un laitmotiv in prezentari. SexZ a dat lovitura clar.

   o alta prezenta oarecum surprinzatoare pentru mine a fost Gianna. a filmat destul in 2007, insa cred ca cea mai cunoscuta productie este "G from Gianna" . eu credeam ca este o actrita deja apreciata, in urcare, si totusi unul din premiile castigate de ea a fost "Unsung Starlet of the Year", care mai pe romaneste inseamna "cea mai subestimata actrita a anului" (interesant premiul).

   la premiile pentru genul MILF/Mature, unele categorii au cam dat-o in bara, cel putin dupa gusturile mele. cel mai penibil premiu mi se pare la "Best MILF Series", adjudecat de "Momma Knows Best". eu stiu mai bine ca seria e cam de kkt, doar cu 5 episoade pana acum, din ce imi aduc aminte, erau filme plane, fara nimic deosebit, unghiuri de filmare obosite si actritele in general naspa, ocazional mai aparea cate una care sa faca cinste titlului. nu mai zic ca cei de la Red Light District si-au cam batut joc de screenplay, decoruri si costume, care erau la pamant.

   celalalt premiu MILF/Mature respecta cat de cat realitatea, Elegant Angel realizand 2 filme bunicele sub titlul de "Its A Mommy Thing 1/2" . Au castigat "Best MILF Release.

   au fost premiate si site-urile de profil cele mai bune. desi mie imi placea mai mult jadedvideo.com, nici castigatoarele pe retail/rental nu sunt rele. AdultDVDnow.com si SugarDVD.

   in rest nu mai comentez la alte categorii, pentru ca sunt foarte multe de spus la unele,  altele ma lasa "rece" ( :P ) , iar la altele nu cunosc prea multe informatii.

  puteti vedea lista completa a premiilor pe site-ul AVN.

pr0n, AVN Awards 2008

{ 4 comments… read them below or add one }

1 AlexD January 16, 2008 at 23:16

e pe tbits dvdrip-ul la avn awards show…adica cred ca ala e, ca a aparut la o zi, doua dupa premii (nu l-am luat ca nu am nevoie de ratie :d)

Reply

2 Skandalouz January 17, 2008 at 09:47

Ce-mi place laitmotivul “pentru ratie”. Asa i se zice mai nou? “Ratie”?

Reply

3 AlexD January 18, 2008 at 20:48

pai asa se pare ca ii zice mai toata lumea

Reply

4 Lucian0 June 13, 2008 at 14:46

Care vrea sa vada poze cu “MILF-uri” sa dea un click aici si sa “studieze”

-> http://imagefap.com/profile.php?user=Lucian0

Daca va plac lasa-ti si un comment pls!

Vizionare placuta! 😉

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: