Romania intr-o zi de vineri

by AvionarU on 18 January 2008

dau si eu un ochi pe publicatiile pe care le citeste tot poporu’ in metrou:

   – niste parinti revoltati reclama serialul animat "Veveritele Sinucigase" la CNA. ca dom’le ce violent e si trebuie difuzat numai dupa 22:00 . bah cum pm puteam eu sa ma uit la toate scarboseniile cu Van Damme si Arnold cand aveam 10-12 ani fara sa ma gandesc ca tre sa ies pe strada sa lovesc lumea?  cum ma uitam la toate filmele de actiune de mana a doua pe care le dadea protv-u acu 10 ani si care musteau de sange si totusi parintii mei nu se ingrijorau ca pot sa o iau razna?

   ca sa nu mai zic ca marele desen animat reclamat e de fapt o animatie bashita de cateva secunde, in stilul "Happy Tree Friends"…de-aci trag doua posibile concluzii: ori copii din ziua de azi sunt labili ori parintii idioti. sau poate amandoua.

   – o fetita de 11 ani a vrut sa se sinucida din dragoste, dupa ce prietenul ei de 14 ani i-a tras-o de cateva ori si a parasit-o…asta sigur s-a intampla din cauza punctului de mai sus. (nota personala: cateva partide de amor la 11-14 ani?!w00t)

   un reportaj de o maxima valoare educativa, despre ultimele metode de copiat. ziaristii chiar au testat ultimul sistem din domeniu, cu o biluta lipita de timpan si vreo cateva ingrediente adiacente. si cica studentii romani nu sunt destepti 😆 .

   – un mic spirit intreprinzator si-a luat masina cu 1700 RON ciorditi de la parintii lui. asta sigur o sa faca o cariera incredibila in online peste 10 ani.

   – nush ce aniversare a plodului Columbenilor nu putea trece nemarcata in ziare.

titlul : "Irina a luat de pe tava cheile de la Bentley!"…ma rog, a avut de ales intre chei, ceas de 60.000 EUR, pix Mont Blanc, o bancnota de 500 EUR si alte asemenea…unul in comentarii se intreba "dar micuta irina intamplator nu a pus mana si pe un kkt?". acelasi lucru m-am intrebat si eu.

   – 8 ministri penali. atatia ministri, actuali sau fosti, au dosar penal. probabil nu se va intampla nimic mai mult.

   – "Profa Udrea o sa ne fure baietii". asta cred niste fete de la Universitatea Dimitrie Cantemir, unde preda respectiva. o apreciaza mai ales pt imaginea ei si pt hainele pe care le poarta. nais…si eu o apreciez pt cum arata, dar mie nu imi preda la scoala.

si tot asa. pam pam!

life, media, idioti

{ 4 comments… read them below or add one }

1 Hacky Maximus January 18, 2008 at 17:38

Era si culmea sa puna micuta Irina mana pe stilou…
Apropo, dude, din moment ce tot nu ai adsense, de ce tii in continuare feeduri partiale? 😉

Reply

2 ktrink January 18, 2008 at 18:31

“dar micuta irina intamplator nu a pus mana si pe un kkt?”=)) A pus si acolo dar asta nu se da pe post sau in ziare ca deh:)))

Reply

3 Programare Sociala January 21, 2008 at 10:30

Au antrenat-o inainte sa aleaga ce trebuie. 😀

Reply

4 mina January 23, 2008 at 15:15

neee…trebuia sa puna mana pe un buletin al unui om de vreo 60 de ani…pacat k nu a fost si ala pe tava k sigur il lua

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: