cum livreaza posta romana

by AvionarU on 25 January 2008

   mi-a venit calendarul de la X3 Studios (mersi :) ). livrat de Posta Romana. din Timisoara pana in Bucuresti a facut 5 zile. poate nu sunt eu obisnuit, dar mi se pare aiurea sa livrezi un pachet asa mic in 5 zile pe teritoriul Romaniei, oricare ar fi tariful.

   plus ca mi-a picat falca uitandu-ma la ambalaj, ziceai ca trecuse prin razboi…acu 50 de ani. calendarul a supravietuit cat de cat, doar un colt sus fiind "infundat".

   note to self: nu folosi serviciile Postei Romane decat daca nu ai absolut nici o alta varianta…

idioti, blog, life, posta romana

{ 10 comments… read them below or add one }

1 alin farcas January 26, 2008 at 16:30

Stii ce?! Pentru c-ai fost atat de fuckin` inspirat incat sa folosesti serviciile postei rromane, eu zic sa compui si sa reciti ode Superiorului, pentru ca ai primit totusi coletul … culmea … CU TOT CU CALENDAR! 🙂

Reply

2 d3m3ntzial January 26, 2008 at 20:02

Hmmm..deci inca mai apelezi la serviciile postei romane? Sunt curios : de ce? Doar pentru ca suna asa …. misto ?:P

Reply

3 Stefan January 27, 2008 at 17:09

Da, am invatat si noi lectia. Daca e prea distrus, da un mail si retrimitm – cu ceva serviciu de curierat de data asta.

Reply

4 AvionarU January 27, 2008 at 21:03

@Stefan : Stai linistit, e in regula 🙂

Reply

5 Olivian BREDA January 28, 2008 at 09:56

Mi-a venit exact acelasi plic, de la exact aceeasi companie, in aceleasi conditii.

Si eu am castigat calendar si arata la fel ca al tau.

Pe de alta parte, e putin si vina celor care au folosit hartie f f f f subtire.

Calendarul era insa intact, nici macar colturile indoite. 🙂

Reply

6 HABEEB January 29, 2008 at 17:44

un colet trimis din texas pe 16.. pe 17 pleaca din chicago spre romania… in mod normal face 6-8 cu EMS.. pe 24 sun la posta sa intreb unde totusi e.. trackingul de pe site nu merge.. tanti imi spune ca nu a intrat in tara inca.
incep sa ma gindesc la ce e mai rau
ajung vineri acasa seara gasesc avizul in cutia postala. data pe aviz 21
deci a durat 4 zile ca sa ajunga un aviz de la OP la mine.. iar sistemul de tracking si in acest moment arata ca acel colet nu a intrat in romania.. superb!

Reply

7 max February 5, 2008 at 21:06

AM TRIMIS IN 23 IANUARIE 2008 ,UN COLET CATRE USA DIN CONSTANTA SECTIUNEA COLETE DIN TOMIS 3..
M-AU PUS SA PLATESC ENORM PENTRU A AJUNGE COLETUL IN 5 MAXIMUM 6 ZILE(ASA MI-AU SPUS..PLATESTI MULT DAR IN 5-6 ZILE AJUNGE)
AU TRECUT 13 ZILE SI NICI POMENEALA SA AJUNGA..
SUNT NISTE INCOMPETENTI CI EXCROCI..ASTA SUNT..
DECE DRACU NU PRIVATIZEAZA ..EXISTA SI PRIVATI SI CRED CA MA COSTA MAI PUTIN SI SIGUR PACHETUL AR FI AJUNS..FK POSTA ROMANA

Reply

8 XXXX February 7, 2008 at 21:52

nu mai va vaicariti.stiu un caz in care s-a pus un colet din italia care avea adresa complecta la destinatar inclusiv codul strazi,tara scrisa de expeditor pe colet,au fost taiate cu pixul si trimis prin ANGLIA pt ca asa au considerat ei(ITALIENI) ca e adresa asa ca in orice tara exista greseli cand se munceste si in orice sistem .nu e nimeni perfect pe fata pamantului si trebuie sa ne suportam asa cum santem destepti cu prosti;buni cu rai .Asa a lasat DUMNEZEU omul pe pamant??? si pana la urma puteti folofi firmele private de curierat daca nu va convin sevicile postei romana,nu va obliga nimeni sa le folositi

Reply

9 clawbc March 11, 2008 at 13:17

Nu ma mai mira nimic la institutiile astea ale statului. Sunt complet depasite, parca te intorci cu 20-30 de ani inapoi cand iei contact cu ele. Am avut si eu o experienta cu posta.

Reply

10 Damdiridai October 7, 2008 at 23:25

=)) aaaw….da, e adevarat, “nu lasa la posta ce poti expedia AZI cu un autocar/microbuz, etc”…costa in jur de 5 lei sa timiti o scrisoare dar stii ca ajunge in cateva ore, nu saptamani…De nu stiu cate ori am primit scrisori de “Sarbatori fericite!” la jumatea lui ianuarie si etc. Imi pare rau ca merge greu posta romana, mi-ar parea rau sa ramanem fara ea (I’m just a hopeless romantic)dar trebuie sa repare sistemul, prea multe plangeri…si ce dreq e asa scump sa trimiti un colet inafara??? Decat sa dau jumate de milion (rol) ca sa trimit trei CD-uri cu muzica cuiva, mai bine ii trimit banii prin western si-si face acolo, la o sala de net!! si nu se mai deterioreaza la transport. ooof,rumen…

Reply

{ 1 trackback }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: