lunch break

by AvionarU on 27 March 2008

   ma rog, sa zicem ca tinde spre "dinner break", ca era ora 17 cand am iesit cu Garidu sa luam ceva de haleala. optimizez un pic traseul cumparaturilor, mergem la cel mai indepartat magazin intai. si cat stateam eu si ma holbam in vitrina cu produse, imi scapa ochii un pic in jur si se fixeaza pe…o pereche de picioare lungi si frumoase. evident ca ordinea prioritatilor se schimba la mine in real time, asa ca holbarea la mancare trece pe locul doi instant. ma uit la ea. inalta(peste medie), imbracata surprinzator de simplu pentru standardele din zona, bluza deschisa, pantaloni gri inchis, cizme cu toc gros de 7(cred). ii sta foarte bine. se mai plimba prin magazin, trece pe langa mine. bruneta, fond de ten cu tencuiala vizibila. e simpatica, dar nu sa intorc capu’ dupa ea pe strada. asta daca nu m-as uita la picioarele fenomenale.

   eh, trecem peste momentul asta de relaxare, ajungem la fast food-u preferat de Garidu, se aseaza la coada. o…fiinta umana cu gen neidentificat in prima faza vine si ne cere 5-10 mii, normal ca nu ii dau. era imbracata decent, ghiozdan foarte mare si destul de gol in spate. imi aduc aminte ca e o scoala ceva prin zona si brusc remarc pe o capota de masina inca 3 adolescenti. 1 baiat si inca doua fete.

   toti cu incaltari Converse in picioare (95% la fel ca model, WTF), fetele cu pantaloni gen Mini Prixu din Romana sau Kenvelo. toti cu genti foarte mari si aproape goale.  una mai blondutza cu ceva probleme de ten, una bruneta si oarecum draguta la trasaturi, dar cu un look de ziceai ca e scoasa din masina de spalat. tot striga dupa diversi si cer bani, sa isi ia Gollum ceva de mancare. Gollum= fiinta aia cu sex neidentificat, la care am stabilit natura reala dupa ceva deliberari in sinea mea. in mod normal nu as fi asa rautacios, dar cand o vedeam ca nu le mai scoate pe alea din "coaie, " in sus si in jos, ma apuca nervu’. bruneta se tot uita la mine, eu ma uit la ea. trage cu gesturi studiate din tzigara. sanse de ratare in viata: 75%.

   isi ia si Garidu de mancare si plecam spre birou. inca incerc sa imi dau seama carui "curent urban" apartineau respectivii. ca emo nu prea pareau, ca nu era tristi. erau foarte blazati si cu un aspect neingrijit studiat. cum le zice ma astora?

bucuresti, work, emo, idioti, pr0n

{ 4 comments… read them below or add one }

1 saw March 27, 2008 at 18:37

minimalisti, este generatia emo si minimal

Reply

2 iulian March 28, 2008 at 03:06

ce emo mestere? ce minimalist?! au aia habar ce-i aia? in afara de numele de la personajele manga si anime mai stiu ceva?

n-am nimic cu ei, ma sperie un lucru: cand le intalnesti ochii… sunt goi, nu e nimic acolo 😐

Reply

3 Carcotasu March 28, 2008 at 09:30

nu minimal…..minimax:)

Reply

4 kuniva April 5, 2008 at 08:51

mda, minimalisti cred ca erau :)) ai uitat sa specifici daca erau insotiti de gentutzele care iau facut celebrii :))

Reply

{ 1 trackback }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: