cine mai suge zilele astea…

by AvionarU on 4 May 2008

1. Hewlett Packard – printre multe altele mai ales pentru ce scrie la primul paragraf de la "Issues you will experience if you downgrade from Vista to XP". nu imi place cand mi se impune ceva pe banii mei.

2. toate natiile care s-au simtit mai cu motz de-alungul istoriei si au considerat ca e mai util sa faca totul contrar standardelor sau au refuzat sa le adopte cand au aparut. in cazul meu, tastatura AZERTY suge la greu si nici nu pot sa scot tastele sa le schimb intre ele.

3. taranii care "isi permit" sa manance la Pizza Hut, dar nu au nici o retinere cand se lovesc de semnul mare cat usa pe care scrie "Va rugam asteptati, veti fi condusi la masa". aseara stateam si eu cuminte la rand sa prind masa, in fata mea doua cupluri in double-date. vine chelnerul, le spune ca se va elibera o masa si va veni sa ii conduca. se ridica unii, nici nu ii iau bine hainele pe ei ca astia din fata mea, plini de initiativa, intra peste ei. am surprins scarba si dezamagirea celui care debarasa masa accelerat din cauza dobitocilor. apoi, cand stateam la masa, 2 cocalari de mall impreuna cu una se uita atent de la intrare, ochesc o masa libera si val vartej catre ea, lovind usor in drum pe chelnerul care se indrepta catre ei sa ii conduca…am surprins aceeasi reactie de scarba amestecata la chelner.

4. vremea urata. sa stau in Bucuresti atatea zile in vacata e trist. si a mai fost si povestea cu degetul.

5. copiii scapati singuri aiurea prin cinema. sa mor de nu am avut un impuls zilele trecute sa ii arunc cu paharu in cap unuia care numa cu gura mare tot filmul, dar mi-am dat seama in timp util ca nu merita. eu m-am dus la film prima oara prin cls. a 6-a. tin si acum minte, mergeam cu tata prin centru si am trecut pe langa cinematograful comunist. filmul care rula era "Risc Maxim" cu Van Damme (cre ca o sa tin minte toata viata, nush de ce). l-am rugat pe babacu sa imi dea bani de bilet si m-am dus singur. n-am simtit niciodata nevoia sa fac scandal sau glume de prost gust, si am trecut pe la destule filme pana acum.

6. falsurile Louis Vuitton, care prind din ce in ce mai mult. au aflat si tinerele romance (=< 27 ani) ca ce e cu "LV" imprimat da bine. ce nu realizeaza multe e faptul ca femeile cu stil si barbatii mai umblati pot face diferenta destul de repede intre un fake si un original. mai ales daca posesoara are o poseta semieleganta bej din material sintetic la un maieu super sport, blugi si niste troace albe in picioare gen porno-star. intr-un magazin LV, o geanta porneste de la 4-500 EUR si se duce in X0000 EUR – si multi stiu sa deosebeasca un produs de pretul asta fata de unul luat de la un negru pe strazile din Milano cu 50-80 EUR.  si sa iesi in mall cu un tricou pe care scrie foarte mare "Cavalli" sau "D&G" e deja amuzant de trist. mai ales cand incerci sa NU pari cocalar/printzesa.

7. dr.ing. Lucian Iftimie pentru aberatia aia de comunicat de presa. v-oi  mai merge pe banii mei intr-un sejur pe litoralul romanesc cand va costa cel mult la fel ca una din zecile de oferte prin alte tari mai primitoare.

8. (later edit) am vazut un nou trend "culturalo-intelectual" – sa mergi la diverta sa stai pe la rafturile de carti, alegi si te asezi cu un aer afectat pe canapele sa rasfoiesti cartea. daca esti si cu prietena (si ea o intelectuala ca si tine), da bine sa cititi amandoi din doua carti, apoi sa va lingeti romantic pe canapeaua respectiva. si tot ei se uitau oripilati la mine ca rasfoiam o carte numita "Chinuiti-i pe copii" de John Saul… 😆

idioti, life, personal, hardware, stupid, tendinte, bucuresti

{ 10 comments… read them below or add one }

1 Carina May 4, 2008 at 08:00

Macar ai cumparat Chinuiti-i pe copii? E una dintre cele mai bune pe care am citit-o de John Saul

Reply

2 Albisi Cornel May 4, 2008 at 10:58

da, e absolut super, eu am terminato’ de vre’o 3 saptamani :))

Reply

3 Groovey May 5, 2008 at 07:51

Remus la punctul 6 vorbesti doar prostii . Ele nu poarta genti Louis Vuitton ci Lost Voice : marca de valoare in bucuresti …

Reply

4 Andrei Monciu May 5, 2008 at 10:23

eu nu suport cei care fumeaza unde scrie fumatul interzis

Reply

5 rita May 5, 2008 at 19:27

Hehe, io cand ti-am zis de originalele vuiton, n-ai vrut pentru ca sa ma crezi 😛 marturisesc ca nici eu n-as sti sa deosebesc un fals, decat dupa cusaturi si material, si nici atunci, dar posesoarele…

Reply

6 bfi May 6, 2008 at 10:00

Legat de 2, este cumva un standard dupa care standardele trebuie adoptate ca sa nu risti sa fi cu motz? Ar trebui apreciate metodele prin care francezii isi protejeaza limba. Exista tastaturi in chineza, cu litere chirilice, device-uri si software doar in anumite limbi samd, nu te obliga nimeni sa le cumperi, sunt facute pentru piata careia se adreseaza. Si tarile vorbitoare de franceza nu sunt deloc putine. Pe mine ma enerveaza de exemplu taricenele, paunestii, rromanii care nu vor sa respecte alte tipuri de “standarde”, ca-s mai cu motz 🙂

Reply

7 Theo May 6, 2008 at 20:05

De fapt standardul pe care trebuia sa il avem acum e AZERTY. 🙂 Vezi vechile masini de scris.

Reply

8 Nosfer May 8, 2008 at 02:52

cocktail molotov: derbedei care se baga-n fata la pizza hut care-s imbracati cu fake-uri D&G [adica de la firma Dani si George] :))

Reply

9 lovingvama May 14, 2008 at 02:12

Eu am un laptop cu tastatură AZERTY, dar nu mi-e greu deloc pentru că îl ţin pe limba engleză (sau română, după caz) şi scriu fără să mă uit la taste 🙂 Ar fi crimă altfel.

Reply

10 AvionarU May 14, 2008 at 06:35

da, problema mea e ca daca ma uit din reflex/greseala/whatever la taste cand scriu, s-a terminat jmekeria 🙂

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: