Eros Show 2008

by AvionarU on 12 May 2008

   Si pentru ca eram enervat si obosit de la CERF, mi-am luat prietena de o aripa si am plecat sa casc si eu gura la Eros Show la Sala Polivalenta. Intrarea pazita de (suspect de) multi jandarmi, pretul 30 RON. Marisor, dar explicabil mai ales datorita show-urilor erotice. Programul afisat la intrare, inainte de casa de bilete, continea reprezentatii din 30 in 30 minute, pana la 1 AM (eu am ajuns pe la 20:30).

   Inauntru, 70% sex shopuri, 2-3 saloane de masaj si servicii de escorta, unul de tatuaje, un bar in colt, o scena in mijloc. Nimic spectaculos la prima vedere, mai ales ca mie nu prea imi place Sala Polivalenta ca arata ca pe vremea comunistilor si miroase la fel.

   Si incepem tura pe la magazine, ca nu se stie ce ne sare in ochi, mai iau cate o carte de vizita, mai o tzatza pictata, mai o buca in vant pe celebrii pantofii “platforma” cu toc exagerat si tot asa. Ma uit prin jur, curios sa vad ce fel de vizitatori are un targ cu un asemenea specific. Raman traznit, lumea e foarte pestrita si pe alocuri dubioasa.

   In primul rand, foarte multi cocalari. Ma gandeam ca pretul destul de mare de la intrare va sorta vizitatorii oarecum, dar m-am inselat. Tarani, tzigani borati, cocalari, haine si curele Armani, D&G, tot tacamul. Toti beau Holsten, desi la bar e si Guinness si Carlsberg si preturile sunt decente. Femeile destul de urate (vizitatoarele) in marea lor majoritate. Un cuplu care cred ca batea catre nunta de aur se plimba linistit. Baba cara doua plase voluminoase. Ghicesc intr-una o cutie mare, dreptunghiulara. Vibrator sau variatie, clar :D. I-am apreciat pentru atitudinea “open minded”. Intr-un colt, o familie. Adica doi in jur de 30 de ani si cu un beleus in brate. Altii mai mult sau mai putin tineri veniti in grupuri mari ca sa isi dea curaj. Se vedea dupa rasul fals si zgomotos ce jenati erau de fapt.

   Sa trec la show-uri, ca de fapt asta inseamna targul. Sexy si interesante in marea lor majoritate (cat am stat eu acolo). Unele chiar amuzante – de exemplu o domnisoara din Ungaria si-a scos vreo 6-7 metri de panglica alba din…ghiciti voi gaura, alta a avut o reprezentatie uimitoare de femdom combinat cu gimnastica la trapez folosind un voluntar din public, fetele de la Budoar au facut un show lesbi de o calitate medie, cei de la Taboo Boys s-au facut cam facut de ras cu sincroane ratate si miscari cam penibile (pacat de muschii aia – asta a zis-o prietena), Alina Plugaru eraprezenta mai mult la show-urile private decat prin public (era un separeu unde femeile ofereau asa ceva doritorilor, contra cost), “faimoasa” Symba, care picteaza goala se tot freca pe-acolo – chiar nu am inteles ce e asa promovata femeia aia…si tot asa.

   Preturile la magazine pe masura, ca de obicei in sex shopuri nu gasesti nimic sub 50 RON, iar unele preturi erau nejustificate. Slab la partea de marketing, nema reduceri, nimic sclipitor sa iti ia ochii, e clar ca segmentul asta de comert mai are muuulte de invatat. De cand am intrat mi-a atras atentia vocea MC-ului. Am zis din primele 30 de secunde, fara sa il/o vad: “Asta e gay, clar”. Si ca sa vezi, cand am dat de el/ea, am avut oarecum dreptate: un travestit scofalcit si imbracat chiar scarbos se plimba cu microfonul, anunta showurile si facea reclama obsedanta la prezervativele fosforescente “Relax”. In schimb Dj Amsterdam chiar se descurca la muzica, foarte bine as putea spune. Am ramas surprins de aspect.

   Am vazut multe reprezentatii, am facut tura pe la toate standurile, am ras, am zambit, am fost curios, m-am enervat – toate astea din diverse motive. Am baut un energizant si apoi am plecat fericiti spre casa, sa facem cele lumesti.

   Pe langa multimea de tarani care m-a dat pe spate, m-a mai enervat un aspect. Il voi “trata” intr-un post viitor, ca s-a intamplat si la CERF si in multe alte ocazii asemantoare. Pam pam!

personal, life, femei, pr0n, Eros Show, idioti

{ 4 comments… read them below or add one }

1 Mihai Voiculescu May 12, 2008 at 13:25

Cu permisiunea ta, public o adresa unde puteti sa gasiti imagini de la Eros Show. http://www.erosromania.com/

Reply

2 skile May 14, 2008 at 12:45

multimea aia de tarani, cocalari si curele D&G s-a “prelins” din Oraselul Copiilor si Parcul Tineretului, unde e plin de asa ceva. Prefer sa merg din berceni pana in herastrau sau cismigiu (mai rar) sa ma plimb prin parc decat sa vad gloata aia de popesteni veniti la oras sau tigania din restul cartierului adunata “sa dea cu pumnu'” la aparatele din orasel. pacat de parcul ala…

Reply

3 Raeann Bickelhaupt July 26, 2010 at 08:31
4 Della Cosner November 13, 2010 at 21:11

So yeah , I finally readed one thing ionteresting currently , post much more about this please .. bookamrked!

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: