avem primar nou

by AvionarU on 16 June 2008

  Am prins discursul lui Oprescu dupa anuntarea rezultatelor. Parca era Ceausescu in epoca de aur. Mana dreapta taia aerul cu duritate, vocea aproape identica cu a raposatului, plus intermezzo-ul de mare finete "taceti ma din gura sa imi tin discursul".

   Astept sa vad autostrada aia paralela cu un cerc pe care o anunta el in gluma aia de program electoral. Si mai astept sa vad cat timp va ramane independent. Si cu semnaturile alea false pentru el s-a mai auzit ceva? :-<

{ 3 comments… read them below or add one }

1 lc June 16, 2008 at 21:55

Incredibil! Aceeasi senzatie am avut si eu: parca-l vedeam pe “Ceashca” ! Dar… am crezut ca varsta e de vina…Nu varsta lui Oprescu !

Reply

2 Cristian June 17, 2008 at 12:57

Las’ ca urmeaza piedone. De-abia astept sa-l vad cum deschide primaria =)) De spaga care-o ia pe ascuns, cand camerele de filmat sunt oprite, nici nu mai zic.

Reply

3 andrei June 17, 2008 at 17:03

Vad ca acum e la mare moda sa te dai de ceasul mortii, vai, ce rau imi pare ca nu am fost la vot, uite ce papagal a iesit. Am auzit vreo cativa azi.
Ca orice roman ranchiunos si ofticos (care sunt), abia astept muia maxima pe care o sa o luam desigur, toti, de la domn doctor.

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: