prin City Mall

by AvionarU on 16 June 2008

   Dupa o dupa-amiaza relaxanta la El Bacha in Herastrau (unde nu au lipii de-alea bune ca nu au cuptor ca in Phoenicia si Mariott), apoi prin Baneasa Shopping City, primesc o invitiatie la filmul "The incredible Hulk" in…City Mall.

   Eu nu mai fusesem in cinema la ei. Sunt 2 sali aparent, intrarea e ca in submarine, usa de latimea mea, scaune comode cu suport de pahare exceptional (spre deosebire de panaramele alea de gauri din Plaza si Vitan). Dimensiunile salii sunt mici si…e plin de tarani care vorbesc, cer bricheta sa fumeze, fac misto etc. Si filmul "Incredibilul Hulk" e incredibil de…PROST.

   Plus ca era un asa zis concert Alexandra Ungureanu + inca cineva si duduia mall-ul la toate etajele de nu te intelegeai om cu om cu vanzatoare. Si nici macar femei dragute nu sunt ca prin celelalte.

   Concluzia – evitati locatia, suge la greu.

 

post dedicat celui care imi hosteaza blogul cu atata ingaduinta, stiu ca e fan.

{ 2 comments… read them below or add one }

1 agre June 17, 2008 at 19:59

Eu am fost o singura data sa xeroxez ceva acolo. Mi-am jurat ca nu voi calca in acel mall infect in viata mea. Am auzit ca este plin de tigani si cocalari de-aia de cartier de care sunt satul pana peste cap, asa ca te inteleg perfect.

Reply

2 ..George.. June 18, 2008 at 12:00

heh, aproape toate filmele facute dupa BD`urile Marvel sug in ultima vreme..am impresia ca le fac doar de amorul artei si din inertie.. Iron Man a fost din nou o mare dezamagire [pentru mine].. e deja o moda sa scoata o data pe an un film + un joc cu personaje Marvel sau DC Comics + jucariile din Hepi Mealu` de la Mec.

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: