Bucharest finest moments – part 2

by AvionarU on 20 June 2008

   Am uitat sa mentionez un alt eveniment in care am fost implicat dupa meciul Romania-Olanda, prin Cismigiu.

  4 pustani cocalari, beti, manati de curajul si instinctul de turma,  s-au gandit ca ar fi ok sa se ia in gura cu mine. Deja incordat, mi-am bagat toate chestiile prin buzunare si asteptam plin de adrenalina sa ridice unul mana. Tactica simpla, cativa pasi stabili in spate, cat sa nu poata ei sa flancheze, mainile usor incordate ridicata cu palmele deschise (e o miscare pe care o gasesc extrem de eficienta pentru scoaterea adversarului din "priza" ) . Cu ochii cand la apa, cand la ala care dadea din gura in fata mea si cu gandul "oare stie sa inoate daca ii arunc peste podet?" trecand fulgerator prin minte.

   Si cand incepea sa mi se intunece ratiunea (momentul ala periculos), un tip de inaltime medie, imbracat in pantaloni scurti si tricou de alergat, bine facut, se repede in fuga din spate zicand "eu sunt din Politie". Moment in care s-a fasait toata treaba instant, pustanii i-au cerut cu juma de gura sa le arate legitimatia. Nu mi-a zis nimic, i-a luat ca din oala. Unul din ei a inceput sa balmajeasca la mine ca sunt si ei beti si suparati de la meci si tot asa, facandu-ma sa realizez ca totusi nu merita o agresiune fizica. Plus ca aveam o camasa alba care imi place si imi trecuse prin cap gandul ca s-ar putea sa se faca vraiste.

   Una peste alta, am ramas extrem de placut surprins de reactia barbatului respectiv si mi-am pus tot felul de intrebari retorice gen "cum pot niste struti sa se apropie, chiar si beti de unul mai mare ca ei si cu evidente intentii agresive?" si altele in stilul asta. Si drept concluzie, cred ca voi tranti un articol despre educatie avand la baza "bataia este rupta din rai".

   Nu are sens sa spun aici de unde a pornit, insa este evident faptul ca nu de la mine. Iubesc orasul asta, nicio seara nu e la fel. Mai un fotbal, mai o bataie, mai un suc, mai un club, o plimbare, o chestie etc..cum sa te plictisesti?

{ 5 comments… read them below or add one }

1 Stefan June 20, 2008 at 05:46

Deci ai prins lectia ( http://megalit.ro/libria/2008/06/11/daca-viata-este-un-joc-acestea-sunt-regulile/ 🙂 si n-a mai fost nevoie s-o repeti… pe cand aia 4 nu…

Reply

2 ipo June 20, 2008 at 10:20

Haha, culmea e ca am vazut meciul la o terasa aproape de casa. Eram mai multi la masa, inclusiv un amic care lucreaza la Politia Ilfov. La alta masa erau cativa tipi alcoolizati, care initial fusesera foarte entuziasti, cu scandari si tot tacamul. Dupa ce am luat gol au incepus sa faca mistouri, sa strige hai Olanda, etc. Noi eram destul de bauti, si la un moment dat ne-am luat de ei si le-am zis sa plece acasa daca nu le convine. S-au ridicat la noi, noi ne-am imbatosat la ei si era sa iasa cu bataie. Pana la urma ne-am calmat si am scandat Hai Romania impreuna. Cand s-a terminat meciul si s-au ridicat, amicul politist a constatat ca il cunostea pe unul din ei!
Concluzia: era sa ne batem cu amicii politistului 🙂
Conscluzia 2: la meciuri de genul asta nervii se intind.

Reply

3 Programare Sociala June 20, 2008 at 10:47

Eu aș bate strutzi toată ziua. 🙂

Reply

4 Henrich June 22, 2008 at 18:03

Scrii bine, imi place sa te citesc. Oare unde erai pana acum? De ce nu am dat de tine? 🙂

Reply

5 anonim June 24, 2008 at 13:28

Bine ca ai scapat de ei.
Ai fost batut de mult ori?
Ti-ai luat pumni, sau doar cateva suturi si palem in bataile avute?

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: