Euforia Midnight Sun

by AvionarU on 22 July 2008

   Nimeresc acum ceva timp pe Euforia TV. Fiind o ora tarzie din noapte, raman sa vad despre ce e vorba: undeva pe langa cercul polar se face o petrecere noaptea, cand e soare (perioada anului cand soarele apune noaptea tarziu in zona respectiva). Da, foarte interesant, m-as duce si eu, mi se pare misto ideea de club la 12 AM si cu soarele pe cer.

   Si incepe caterinca. Din Romania merge un grup format din Gina Pistol, Mihai (tipul care canta prin HIq parca) si inca vreo 2 pasarele. DOAMNE ce mi-au vazut ochii si mi-au auzit urechile. Gina Pistol mai e cum e, plus ca imi place foarte mult dpdv fizic, si asta o mai "salveaza", in schimb restul din grup – praf si pulbere.

   Atata prostie si superficialitate nu mai vazusem de mult intr-o emisiune TV, falca imi cadea din ce in ce mai mult. Trecem peste plecarea de pe otopeni catre Oslo. Ajunsi acolo, se intalnesc cu nush ce fotomodel celebru din zona. Femeia foarte finuta si atenta la ce se discuta. In schimb astea ale noastre numa’ cu panarama de prost gust.

   Incep prin a face 3-4 minute caz de faptul ca tipa aia din Finalanda avea cizmele ca una din ele. Apoi le pica ochii pe unu mare star rock pe-acolo si una din ele (cea mai panarama din ele) se duce direct pe el la agatat, ca cica s-a indragostit. Emisiune la TV in plm.

   Mica pauza, fotomodelul o invita pe panarama aia in bucatarie sa ii arate cum se fac niste aperitive locale. In pahare, niste condimente, peste parca si la sfarsit un pic de vodka. Romanca era evident fara nici o treaba cu ce facea aia, dar cand a auzit de vodka i s-au aprins ochii si a inceput sa dea din gura. Penibil. Si finlandeza era asa naturala si profesionista ca era jenant sa le vezi una langa alta.

   Trecem peste, ajungem la drumul cu autocarul catre cercul polar. Caterinca proasta de liceu, ba da nimic inteligent nu am auzit toata emisiunea din partea romanilor. Nimic. S-au batut cu spray-urile de tantari, si-au pus si in cap, s-au prostit, si-au aratat incaltarile, parca erau niste copii de bani gata scapati de parinti in tabere.

   Moment in care nu am mai rezistat la atata prostie care curgea din televizor si am schimbat postul. Zic unii ca viata e nedreapta. Unii isi tocesc coatele invatand sau alergand. Altii pleaca pe banii televiziunilor "de fitze", vad lumea (nu inteleg nimic din ea), debiteaza numai prostii si mai castiga si nush cat pe luna. Si mai traiesc cu impresia ca ce persoane publice perfecte sunt ele.

   Mai dureaza 20 de ani pana sa dispara si astia.

{ 4 comments… read them below or add one }

1 Cristian July 23, 2008 at 00:43

Am vazut si eu emisiunea aia. Sunt de toata jena panaramele alea. Niste prefacute, fitoase si pitzipoance.

De acord si cu observatia despre Gina Pistol 😡

Reply

2 me July 23, 2008 at 05:01

E reluare de acum 3 ani, am rezistat 10 minute si eu 🙂

Reply

3 lc July 24, 2008 at 08:55

Ce asteptai de la niste “zerouri barate”?

Reply

4 Cristian July 28, 2008 at 03:19

@lc: zerouri barate cu ţâţe, pardon, stai că nici pe alea nu le au 😀

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: