cum a fost la turci 2 (poze)

by AvionarU on 15 August 2008

          

                

 

Dati click pe poze pentru marire. Explicatii (in ordinea consecutiva a pozelor, pe randuri):

– Drumul european la bulgari. Am stat o groaza de km in spatele tractorului ala imens. Apoi pe serpentine la ei. Trafic intens si acolo. Si la final, in vama bulgara, ce a iesit pe geamul unui Audi A6 cu numere de Germania.

– Çanakkkale – cu feribotul la rasarit de soare. Eram pe drum de vreo 14 ore deja…Ceaiul traditional turcesc servit in paharele frumoase a picat la tzanc (poza cu dedicatie pentru Zoso – am recuperat tricou’ mah! ). Apoi jos de pe feribot si viteza catre Izmir, pe malul marii.

– Kusadasi. Bazar – reclama "Genuine Fake" mi s-a parut foarte amuzanta. La fel si recalama cu "No hassle" – adica ei au speculat in afaceri inclusiv reversul traditiei lor de a sacai clientii.

– La un stand de inghetata – mi-am dat seama cat de frumoasa e poza de-abia dupa ce am vazut-o pe calculator :) . Apoi faimosul parc Adaland, cel mai mare din Europa bla bla. "V"-ul ala era cred cel mai nasol loc sa te dai cu colacul…m-am dat :D cadere aproape libera 15-20 m, apoi senzatia ca o sa zbori de pe tobogan, apoi calmarea pana la iesire…Si in final, momentele de club si aerobic pe scena cu jeturi verticale de apa.

– Personal – la 10m adancime, hranind pesti cu un arici de mare. Apoi plimbarica prin apa pe burta unui delfin si pupicu’ de rigoare :D

{ 3 comments… read them below or add one }

1 christos August 18, 2008 at 12:46

Ce scoruri aveau la scuba?

Reply

2 AvionarU August 18, 2008 at 13:09

20-30 euro, in functie de cat negociai 🙂

Reply

3 CornelB October 18, 2008 at 16:48

Salut, mi s-a parut de bun simt sa iti scriu pentru a te anunta ca am mutat linkul catre blogul tau, din pagina principala [devenise deja o lista foooarte lunga, nu-i mai gaseam spatiul potrivit acolo] in pagina TURCIA – http://amfostacolo.ro/turcia-pareri,1/ [mai relevanta, spun eu, atat pentru cititori cat si pentru subiectul blogului / categoriei / postarii referite]

[Scuze de off-topic]

Reply

{ 1 trackback }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: