Vine politia

by AvionarU on 28 September 2008

   Mi se pare mie sau marele si noul serial de la Pro TV e identic cu Oamenii lui Paco de pe AXN?

   Pana acum, dupa 15 minute, am recunoscut cam fiecare faza importanta din scenariu, si nici macar nu am urmarit atent serialul celalalt…

   L.E.: nvm, se pare ca e treaba stiuta de la inceput :)

„Vine poli?ia!“ este produs de MediaPro Pictures dup? un format spaniol, „Los Hombres de Paco“, considerat de fanii din toat? lumea drept unul dintre cele mai captivante seriale care s-au realizat pân? acum. – EVZ.ro
PS: ok, care e scopul traducerii unui serial strain? simt ca ma depasesc miscarile astea “moderne” din media contemporana…

{ 17 comments… read them below or add one }

1 Dany September 28, 2008 at 21:19

Clar, se poate in Romania ceva original 🙂 ?

Reply

2 Gabell September 29, 2008 at 02:13

Da, prostia.

Reply

3 LiliIsHere October 7, 2008 at 11:17

hello, stie cineva cu ce model de masina se plimba Comisarul Corbescu=Malaele? Mereu ma amuza cat de serios apare cu masina aia si situatia e total scapata de sub control.

Reply

4 AvionarU October 7, 2008 at 17:26

daca e vorba de masina bej, este noul Renault Symbol cred…

Reply

5 PARODInAmica October 8, 2008 at 09:49

l-as corecta pe Avionar. liliIsHere din cate am vazut e modelul cel nou koleos, macar si pt ca pare mai mare decat symbol. eu stiam ca in politia romana e dotare de VW, dar in cazul asta comisarul e francofon ;)). mi se pare amuzant nepotismul ce rezulta din film. comisarul isi aduce ginerele sub aripa protectoare si o incaseaza din prima secunda. o face ca s-o tina fericita pe fiica’sa maritata cu gyuri. practic nu e o diferenta intre inspectorul sef si comisar, primul isi apara echipa, al doilea familia. apoi, ca la romani, nici unul nu tine la reputatie. scena de duminica: procurorul, comisarul si tambalaul rudelor la locul de protectie al martorului – e pur romaneasca.

Reply

6 ix October 9, 2008 at 12:16

mie imi place .:)>-

Reply

7 PARODInAmica October 10, 2008 at 15:52

Duminica e un nou episod. Am vazut politistii de vaza in baie spulberand praf alb. Clar se baga in bucluc dupa cum o imprastie ;)). Iar Comisarul va fi nevoit sa uite de reputatie si sa inchida ochii dupa ce tipa la ei copios.
Ce ziceti o sa indrazneasca s-o ascunda in masina comisarului?
Credeti ca in colectivul de politisti se vor separa bad cops and good cops? Bobo l-a prezentat in primul episod pe Fane drept “Pilosu'”, ginerele comisarului. Iar Gyuri si l-a amintit pe Bobonete cand ameninta un sus pus, care putea sa-l transforme in somer pe viata.
Cine se baga la pronosticuri?

Reply

8 avionaru October 11, 2008 at 04:25

tie chiar iti place serialul vad 🙂 . daca vrei sa stii ce se intampla, vezi sumarul episoadelor de la “Oamenii lui Paco” 😛

Reply

9 PARODInAmica October 12, 2008 at 22:08

Am zis sa mai ies din rutina si am iesit la teatru. N-am vazut decat ultimele 15 minute din Vine politia! Suficient cat sa cred ca a dat-o in telenovea – erau matusa si nepoata la pupat si alte dragalasenii, desi se pare ca impart aceeasi pasiune, pe fabulosul Luca. In fine, poate am avut ghinion si am pierdut actiunea.
Avionare, credeam ca povestile sunt inspirate din local. Ca se ia doar formatul, ca si cadru de actiune, genul de personaje, congruenta de apariei (asa imi explic selectia lui gyuri ca politist cu inaltime sub standardul Academiei de politie), iar intriga se confectioneaza din cazurile romanesti. cei drept n-am vazut nici un episod de pe la AXN.

Reply

10 avionaru October 13, 2008 at 01:42

comentezi la absolut fiecare articol de pe internet referitor la serialul asta…:D si eu care credeam ca sunt mai special.

referitor la cazuri, din ce am vazut, tiparul e acelasi. Ca il cheama Gigi si a furat un portofel intr-un serial sau un telefon in celalalt, nu e mare diferenta.

Reply

11 PARODInAmica October 13, 2008 at 10:18

Neatza! Am auzit una tare. Cica la episodul de ieri specialista de la criminalistica si cu Toni au venit cu masina Comisarului, dar fara Comisar ;)). Si in formatul original personajele principale beneficiau de nepotisme fatise ;)) (aici nu m-as mira sa fie modelul romanesc cel care sa impuna)?
Stai sa ma dumiresc – Comisarul are doua fete – una e maritata cu un politist de treaba, care, ca sa promoveze in a lucra la cazul urmator dupa modelul Dl Goe, e transferat la Politia Capitalei. A doua fata are ceva din genele tatalui si ajunge in Politie, tot la Capitala.
Asa ajung capitalisti oamenii din acelasi neam si telespectatorii sa se amuze la filme politiste.

Reply

12 Marshall October 14, 2008 at 14:19

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Da, intr-un tarziu m-am prins si eu ca Silvia e fiica lui Corbescu si ca ea a fost maritata cu Luca. Amuzant este ca in primele episoade nu mi-am dat seama ca practic Corbescu are 2 gineri in sectie. S-a pus accentul pe relatia corbescu-gyuri mai mult decat pe relatia Corbescu – Luca. Anyway Luca pare genul de om STRONG, cu picioarele pe pamant care nu ar fi nevoit sa il pupe in fund pe Corbescu,asa cum face Gyuri , mwehehe

Reply

13 PARODInAmica October 18, 2008 at 11:54

Creste distributia. A intrat si George Mihaita in scena. Doar ca Gyuri si Ifrim, din cate am vazut in promo, in episodul asta ar trebui sa moara impuscati in fata gropii – ca la executiile mafiote. Ce sa-i mai scape din asta?

Reply

14 PARODInAmica October 18, 2008 at 11:58

Pot sa estimez de pe acum. Vine nou numita Sefa a Sectiei, calare pe masina Komisarului Koleos si ii calca pe atentatori ;)). Iar Luca intra in criza de orgoliu ca n-a fost el eroul si ca o sa-l marginalizeze fosta nevasta.

Reply

15 l November 3, 2008 at 16:58

cine a facut “vine politia” e de toata jena dimpreuna cu acest serial. iti vine sa vomiti cand vezi ca e copiat cadru cu cadru, gest cu gest, replica cu replica dupa “oamenii lui paco” care, by the way, e o minune de serial, stadiu la care serialul copiat la protv nu va ajunge NICIODATA, NICIODATA, NICIODATA!!!!!!!!!

Reply

16 PolomiculMov November 8, 2008 at 12:38

Remake-urile se fac peste tot, mai ales la Hollywood. Nu am urmarit originalul, dar daca contine referinte la situatia din Mexic(?) e mai greu de prins pentru romani. Poti sa zici ca cei care fac The Office in America,Germania,Franta,Quebec sau Chile sunt doar niste copiatori lame?

Reply

17 Marian January 28, 2009 at 19:20

Stii de ce nu merge”Hombres de Paco”, adica imitatia lui?
Eu am vazut originalul (by the way, il poti vedea pe canalele AXN in Romania) si iti pot spune ca nu poti copia umorul unui popor, fiindca nu rezonam la aceleasi poante. Si imitatia merge pina la a recrea/reproduce fidel situatiile si dialogurile, ceea ce Nu merge!

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: