Realitatea.net – cum sa te faci de ras

by AvionarU on 29 September 2008

   Stire pe prima pagina la realitatea.net:

Potrivit site-ului de specialitate itworld.com, troianul este numit "Limbo" ?i se integreaz? într-un web browser de genul Internet Explorer, Opera sau Mozilla Firefox folosind un procedeu numit HTML ((Hypertext Markup Language).

  The Limbo malware integrates itself into a Web browser using a technique called HTML (Hypertext Markup Language) injection, said Uri Rivner, head of new technologies at RSA Consumer Solutions, a division of EMC.

   – un cuvant care schimba mesajul cu totul. Cica un troian a ajuns sa coste 300$, vreau si eu doua mai mici care sa foloseasca procedeul HTML.

Alta:

   De exemplu, viticultorii pot captura numere de car?i de credit ?i opera?iuni, putând utiliza aceste carduri pentru cump?rarea de produse on-line ?i apoi livrarea la o adres?, de unde produsele ajung pe pia?a neagr?. 

   For example, harvesters may capture credit-card numbers and cashout operations may use those cards to buy products online, have them delivered to an address, and sell them on the black market, he said.

   -remarcati care e treaba cu viticultorii astia, scarbosi oameni.

   Chiar era "a slow Monday", chestia asta mi-a descretit un pic fruntea, desi per ansamblu e trist ca nici macar cei care tin nasu’ sus nu sunt in stare sau nu vor sa promoveze calitatea.

   Cristi, nu imi pui si mie o pila la redactia aia? Traduc foarte bine din engleza, ma descurc cat de cat cu IT-u si nici nu cer mult. Part time pls? :D

{ 8 comments… read them below or add one }

1 Piticu21 September 29, 2008 at 21:29

sa ma fut, nu stiam articoul din engleza 🙂

Reply

2 GadgetNews September 30, 2008 at 13:45

Am citit pe wall-street azinoapte si la fel, cand am vazut “procedeu numit HTML” mi s-a taiat pofta de citit orice…

Reply

3 Dany September 30, 2008 at 22:04

Bwhahaha, dimineata pe realitatea: trimiteti e-mail la http://www.martorocular@realitatea.net :))

Reply

4 grisdoux October 2, 2008 at 12:39

“procedeul html” a fost ieri parola in toata firma,nimic nu misca pana nu ziceai cuvantul magic,estimez TTL vreo 2 saptamani

Reply

5 adrian_ October 4, 2008 at 19:05

Ei acuma trebuie sa inventeze ei “jurnalistii” ceva, daca hackerii au lasat-o mai moale: http://www.scj.ro/
Ca o paranteza: nimeni nu a semnalat ca site-ul Inaltei Curti de Casatii si Justitie a fot hackuit… tooo bad!

bai “jurnalistilor”, intrati si voi pe net sau p mess si va mai documentati ca ajungeti de rasul lumii…

Reply

6 Sabotor October 5, 2008 at 22:15

Hai mai, nu realitatea.net trebuie blamata, ci google translate, e evident ca au folosit google translate la traducerea stirii 😀

Reply

7 bograma October 9, 2008 at 13:41

Am mai scris si eu despre ei si despre cat de praf sunt. Sunt niste amatori care fac stiri pe un salariu de 300 E. La cat ofera Irealitatea,atata primeste.Din fericire,eu nu-i mai citesc. Idem si cu Hot News – alti agramati.

Reply

8 Sabotor October 9, 2008 at 16:44

bograma, nu cred ca e vorba de salariu. Pur si simplu, astia sunt jurnalistii din Romania, si aia platiti mai bine fac greseli de-a dreptul stupide.

Reply

{ 1 trackback }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: