Rugaminte

by AvionarU on 10 November 2008

   Catre unii din cei care mai comenteaza pe-aci si se mai trezesc din cand in cand cu perlele sterse: mai scutiti-ma de smecheria pe care o afisati intre patru pereti si cu un monitor in fata. Si de texte de genul “vai de tine daca ne intalnim”, pentru ca ma lasa rece. Pe scurt, ma doare la 2 metri in spate daca va simtiti vizati, ofensati, jigniti si se umfla indignarea in voi dupa ce cititi un articol aici. De astia care va dati cocosi pe net mi-e cel mai frica…not si sunt absolut convins ca in realitate, persoanele voastre sunt relativ insignifiante.

   Sunt perfect de acord ca fiecare are dreptul la opinie si inteleg la fel de bine ca nu e obligatoriu sa coincida cu ce cred eu vis-a-vis de un subiect. Accept cu placere intotdeauna o discutie in contradictoriu, argumentata si sunt deschis la ideea ca pot gresi. Alte remarci limitate nu cauzeaza decat un efort aiurea din partea mea, acela de a sterge comentariul sau de a raspunde (atunci cand simt nevoia sa ma “dezmortesc”). Pentru cei cativa care au ceva de impartit cu mine la nivel fizic: nu sunt chiar greu de gasit, numele complet si poze se gasesc pe acest blog. Daca unii considera ca imi pot face fata la anumite “aspecte” mai dure din viata, ii invit sa incerce. Da, nu ma intereseaza cine de unde e.

   Si acum, intr-o nota ceva mai pasnica, alta rugaminte, un fel de extensie la cele de mai sus: daca unii din voi nu sunt in stare sa citeasca mai mult de 10 randuri cursiv si citesc anumite articole pe diagonala (mai ales cele cu subiecte “controversate”), atunci dreptul la opinie mentionat mai sus se revoca unilateral pe tarlaua asta denumita avionaru.ro. Ii consider cel putin idioti pe cei care se grabesc sa comenteze tampenii care demonstreaza fara putinta de tagada ca au citit doua fraze din 30, sau ca nu au fost in stare sa inteleaga o nuanta (a doua parte e scuzabila cateodata). Nu vreau sa dau exemple exacte aici, pentru ca unii sunt apropiati mie si nu stiu daca ar lua chiar bine remarca asta. Sper doar sa se simta, pentru ca este un semn de lipsa de respect fata de autor sa arunci cu rahat in comentarii cand e evident ca premisa de la care porneste rahatul respectiv e eronata, inteleasa prost. Plus ca depaseste puterea mea de intelegere cum pot da unii click pe “comment” in asemenea circumstante? Eu in rarele momente cand comentez pe alte bloguri, citesc macar de doua ori ce a scris unul-altul si asta o fac din reflex, nu pentru ca ma ingrijorez sa nu zic vreo prostie…

{ 1 comment… read it below or add one }

1 Dirtchamber November 12, 2008 at 02:29

=))
Raule care esti. Stai calm, ca in 99.9% din cazuri astia de ameninta pe net sunt putzoi frustrati sexual, care ori n-au terminat nici liceul, ori, mai rau, au 2 clase, ca trenu’.
Cat despre restul, ce te miri? Daca ar avea toti iq-ul mai mare ca numarul de la pantofi am inventa teleportarea in 2 saptamani. Tre sa fie si prosti, ca altfel s-ar strica echilibrul. 😀

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: