Cutremurul de adineaori

by AvionarU on 25 April 2009

   Frate, a fost un cutremur. La Realitatea TV, post care afiseaza din ce in ce mai multa prostie, incep si suna seismologii din Vrancea. Aia au inregistrat, au raportat, au explicat foarte frumos “a fost cutare, probabil nu vor fi replici, a avut atatea grade etc etc”.

   Si incepe sa erupa tampenia. O emisiune cu Paunescu (foarte calm), inca unu sau doi si moderatoarea. Care parca dupa cutremur i s-au cutremurat creierii si nu mai poate sa articuleze ceva decent. Si a inceput sa ii ia la rost pe aia cu care vorbea din Vrancea…CE VINA AU AIA FRATE CA A FOST CUTREMUR, SUNTETI DOBITOCI? Deci suni un specialist, care asta face, e la munca si isi vede de ale lui si in loc sa taci din gura si sa asculti ce spune, il intrerupi ca sa il intrebi numai prostii.

   La un moment dat, unul din cei din Vrancea a inchis telefonul cand moderatoarea i-a zis de cateva ori “va rog opriti-va ca n-am terminat” pe un ton foarte obraznic. Nu stiu daca legatura s-a intrerupt aiurea sau a inchis ala, dar a inceput sa il desfiinteze ca a spus ala “Da doamna, a fost un cutremur de 5 grade, care e problema?”

   ASA – care e problema frate? Ce voiati sa zica mai mult?

   Halal moderatoare, s-a udat de la un rahat.

   Alte detalii:

    – romanii au inceput sa sune aiurea la 112 (lol)

    – au inceput discutiile searbade, ca nu sunt educati romanii, cate blocuri cu bulina sunt si alte asemenea, fara cap fara coada.

    – au inceput sa trimita fraierii tot felul de prostii la realitatea. “impresii dupa cutremur”. hai sictir.

    – toti angajatii Realitatea TV sufera de variate sindromuri “hype”, la orice cacat mai iesit din comun se scapa toti cativa stropi.

    – au picat retelele de telefonie mobila, ca deh romanul cand da o bashina pune mana pe telefon ca are minute incluse… eu vorbeam cu maica-mea pe yahoo (voce) si imi spunea cu cateva secunde inainte ca tre sa vina :D. Internet VS Telefonie mobila 1-0.

 

   Hai ca s-au mai linistit toti. Ratiunea incepe sa se reinstaleze, dar subreda. Eu am schimbat postul. Nici macar nu au fost in stare sa explice clar diferenta dintre Richter si Mercalli, niste prosti. Si mai vorbeau de educatia la romani.

   Bai Piticule, n-ai ma si tu un cablu pe-acolo de care sa tragi cand incep astia sa abereze, sa ii scoti din emisie? :D

{ 2 comments… read them below or add one }

1 cezar April 25, 2009 at 22:49

‘ – au picat retelele de telefonie mobila, ca deh romanul cand da o bashina pune mana pe telefon ca are minute incluse… eu vorbeam cu maica-mea pe yahoo (voce) si imi spunea cu cateva secunde inainte ca tre sa vina :D. Internet VS Telefonie mobila 1-0.’ la unu de acum 3-4 ani vb cu una la telefon, tot in bz era iar eu in capitala… asa ca 1-1 :p

Reply

2 bogdan.daradan April 27, 2009 at 23:24

ma subscriu in totalitate la tot ce ai spus:d:d:d:d:d:d

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: