gay parade

by AvionarU on 4 June 2006

a venit, a trecut. parca nu a mai fost scandalul de anu’ trecut pe tema asta.
in general ma consider deschis la minte si fara prejudecati, insa in limita bunului simt. referitor la problema in discutie, sunt de parere ca orice barbat/femeie poate dispune de gaurile/organele din dotare dupa cum vrea el/ea. cat timp nu ma afecteaza in mod direct, homosexualii pot face ce vor. apreciez faptul ca parada a fost in weekend si nu in mijlocul saptamanii, sa blocheze traficul si asa nasol din Bucuresti, insa modalitatea asta de protest mi se pare cam aiurea pentru mesajul pe care (cred ca) vor ei sa il transmita. Cel mai tare ma enerveaza transsexualii (shemales, trannies in termeni de specialitate :P ) care mor sa se dea in spectacol in public. macar de ar arata super bine, ar fi o scuza, dar realitatea e ca sunt penibili si fac impresia ca nici ei nu sunt constienti de adevarata lor identitate.

ce mi se pare anormal e unii din ei viseaza cununie religioasa (insa nu toti din ce am remarcat). asta nu e bine. protestezi pt drepturile tale intr-o societate civila, nu in fata BOR. si nu cand reprezinti un procent atat de mic din populatie, comparativ cu credinciosii – remember the crusades?. cununia civila ar fi ok, daca isi pot convinge familiile si prietenii sa vina la ceremonie, toate bune, mi-e indiferent. ideea e valabila si in sens invers, adica nici BOR (si cei afiliati :P ) nu au de ce sa protesteze, daca homosexualii cer drepturi civile.

din nefericire, suntem inca un popor de “incuiati”, stapaniti de tot felul de fixatii “ca asa e bine”…nu stiu de ce, poate din cauza comunismului…de aceea in urmatorii 10 ani nu le dau nici o sansa homosexualilor in Romania. singura lor speranta este ca restul din jurul lor sa devina din “importiva” -> “indiferenti”

am remarcat ca multa lume se refera la homosexualitate ca la o boala. nu sunt de acord. nu este neaparat o boala, decat in cazurile dovedite medical la psihiatru. este vorba pur si simplu de atractie, si faptul ca au existat din cele mai vechi timpuri si nu exista un “leac” oficial arata ca “boala” a venit odata cu evolutia omului din maimuta. Ideea de dragoste/sex este asociata la baza cu ideea de perpetuare a speciei : eu vad o femeie, imi place, ne-o tragem de cateva ori de placere, ma prosteste din vorbe (sau eu pe ea), in cativa ani ne casatorim si ne-o tragem sa facem copii -> inca un om in plus (pe scurt bineinteles :D ). insa remarc ca mintea respectivilor refuza printr-un blocaj automat cealalta perspectiva asupra situatiei: ce este gresit daca in loc de cuplul clasic B/F, cele descrise mai sus se intampla intr-un cuplu F/F sau B/B? eu nu gasesc un argument cu care sa ma conving. si dezbaterea poate continua…

saptamana trecuta am prins un taximetrist “jmeker”, genul ala care stie tot ce misca in bucuresti zi si noapte. am aflat cu stupoare ca Ugly Bar s-a desfiintat si in locul lui a aparut Impact, bar cu “tematica” gay. In lumina noilor informatii chiar mi s-a parut ca vad cativa gay pe acolo cand am trecut pe langa…(al dracu efect placebo, daca nu imi spunea taximetristul, nici nu as fi remarcat)…asta mi-a dovedit inca o data ca as fi prost daca as sustine ca ma deranjeaza.

p.s. : da, si mie imi place sa vad lesbiene in actiune, insa mi-e scarba de varianta barbateasca :D

Leave a Comment

Previous post:

Next post: