stiri la (pro) tv

by AvionarU on 8 June 2006

am remarcat in ultima vreme ca stirile protv (poate si la celelalte posturi, dar nu mi-a atras atentia) au program dedicat de prezentare a rahaturilor de zi cu zi din tzara noastra, incepand cu muncitorii care o freaca toata ziua si terminand cu “frecatu’ “la nivel inalt – in parlamentul Romaniei.

ep1. : muncitorii romani : asa cum ii stim toti, dar acum au ajuns “pe sticla” . o echipa de reporteri a filmat nesimtirea cu care cei care ne polueaza pe toate planurile zi de zi. muncitorii care dimineata sunt la chiosc in fata mea sa isi ia berea la 0.5 -2 L, care dau cu picamerul de la 8 la 8:30 AM ca apoi sa stea si sa o frece la umbra, muncitorii care fluiera dupa prietena mea cand pleaca in costum la munca, muncitorii care isi baga pula cel putin odata intr-o propozitie simpla.

nu am nici o problema de atitudine referitoare la meseriile necalificate, munca e munca indiferent de sectorul de activitate, insa e un adevar absolut ca cei care le presteaza sunt in general niste oameni de kkt. normal ca nu am pretentii sa fie cu studii superioare, dar astia care fac lucrari pt “popor” sunt cea mai penala speta. prefer sa ies eu in weekend sa torn asfalt ( ceva gen chemarile la sapa de pe vremea comunismului) decat sa ma uit la altii cum isi bat joc de banii pe care ii las la stat in fiecare luna.

ep2. : parlamentarul roman. in asteptarea unei utopice inlocuiri de generatii, sunt obligat sa vad/citesc/ascult toate porcariile debitate zi de zi in parlament. somn, scobit in nas, ziare si mai nou voturile multiple sunt doar cateva din motivele pt care as inunda Senatul si Camera Deputatilor cu gaz letal. inteleg ca idealul nu se gaseste nicaieri, dar atitudinea sfidatoare a alesilor nostri ma irita la maxim. totusi au telefoane moca, laptopuri, masini, salarii si alta tehnica de calcul la care eu visez sa le am in…5-10 ani. si toate astea platite din banii mei ( pe care culmea, tot ei ii voteaza/distribuie). nu stiu cum isi permit sa fie atat de nesimtiti in public, in fata camerelor de luat vederi (ochiu poporului practic).

concluzia: imi pare nespus de rau ca selectia naturala si ierarhizarea comunitatii nu mai merg pe principiile din epoca de piatra – ai gresit, ti-ai luat bate in cap, esti exilat, fara mancare si femei…

p.s. : un dinozaur in actiune sa va mearga la suflet, fara numar fara numar…, via zoso

Leave a Comment

Previous post:

Next post: