Frauda-demo la examenul de capacitate

by AvionarU on 17 June 2006

Caz fără precedent. Ziariştii de la cotidianul Adevărul au reuşit să obţină subiectele pentru testele naţionale care încep luni. Ei au vrut să demonstreze cât de uşor se pot comite fraude la examene.
Si au reusit sa puna mana pe asa zisele subiecte confidentiale de la istorie :D

ministrul educatie a inceput labareala cu “cladirea este securizata, nu stiu cum s-au legitimat, dar ne-au demonstrat ca avem o bresa, lucru pt care trebuie sa le multumesc” …lol

declaratia de la politie a ziaristului: a intrat in MEC, s-a dus la biroul respectiv si a cerut subiectele pt judetul Dambovita. si dupa vorba sfanta “cere si ti se va da”, a primit plicurile fara sa se legitimeze.

laudabila totusi atitudinea ministrului care nu s-a kkt pe el in direct si a gestionat momentul delicat foarte diplomatic.

asteptam continuarea.

{ 1 comment… read it below or add one }

1 Anonymous June 18, 2006 at 11:22

nu aveau cum sa fi stiut de faptul ca inspectorii din Dambovita nu fuseserea deja acolo, nu aveau cum sa fi primit subiectele daca cineva din interior nu ar fi avut acces total la distributie prin urmare au fost ajutati din interior. comenzile politice in randul ziaristilor sunt un lucru comun, mai ales daca asta duce la scaderea increderii populatiei intr-un ministru PD.

spor.

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: