:(

by AvionarU on 6 July 2006

cemancamazi.ro si trenta.ro nu (mai) livreaza dupa ora 23. this sux, pt ca sunt genul de om care ajunge tarziu acasa de la munca si mananca la ore nesanatos de tarzii din noapte.

pana la urma m-am hotarat sa comand de la matache, ca au deshis pana la 3 am. chiar asa prost merg afacerile cu comenzi in bucuresti incat sa nu livreze non-stop ?? si avem pretentii de europeni… :(

pt ca sunt obosit si imi ghioraie matzele, azi nu mai scriu despre nimic, nici despre scandalul cu subiectele la examenele nationale, nici despre politicienii nostri care ne dau muie in fiecare zi pe banii nostri, nici despre RATB-u de kkt in care ma mai plimb cu frica cu tehnica de calcul de 2000 euro, nici despre caldura, trafic, blah blah…life sux this days.

disclaimer: cand sunt infometat, am voie sa aberez!
p.s.: din cauza unei erori in dashboard, procesul te postare a intrat intr-un loop dubios si nu si-a revenit decat dupa vreo 30 minute. nu am cautat inca sa vad de unde e eroarea dar e a 3-a oara cand mi se intampla, si nush cum se face ca numai dupa ce scriu ditamai textul…cum spuneam, life sux.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: