home sweet home 2

by AvionarU on 14 August 2006

am facut iar o plecare la “statiune” a.k.a. orasul natal. fiind aproximativ ziua mea, m-am bucurat la maxim de preturile deosebit de ieftine din toate barurile, de un concert Simplu suprinzator de bun, de liniste si racoare. ba chiar am prins si masa in discoteca, mai bine zis am luat-o de la niste pusti corditi care au lasat 2 beri stejar goale pe masa si ziceau ca au inchiriat-o ei. din fericire, papagalul si cele 100 kg m-au ajutat mult in demersurile catre bodyguardul responsabil.

concertul Simplu a avut foarte putini spectatori (fata de cum erau in disco acu 3 ani cand am fost ultima data) insa extrem de bine pus la punct. poate baietii nu au nush ce valoare dpdv muzical, insa prezenta scenica a fost deosebita, incepand de la dialogurile cu spectatorii si terminand cu momentele de dans. chiar mi-a placut. am facut poze/filme cu telefonul, dar fiind noapte si flashuri de discoteca, nu a iesit nimic. cert e ca cei de la Simplu au pus la punct toti manelarii si breakerii “wannabe” care urlau aiurea langa scena. CRBL a fost cel mai “rau” dintre toti, luandu-se in gura cu toti corditii care se spargeau in figuri pe acolo. nu au dat autografe asa ca am stat degeaba 15 minute cu prietena, FARA TZIGARI, langa cabina lor.

reb bull ieftin, coktailuri ieftine, taxi aproape moca etc etc. plus o tona de mancare gatita de maica-mea care m-a scos din uz cateva ore in fiecare dupa-amiaza. a, si am aflat ca nu exista nici un loc in oras unde se pot manca spaghete decente, desi pizza buna e pe toate drumurile.

{ 1 comment… read it below or add one }

1 Anonymous August 15, 2006 at 16:13

s-a intamplat sa fiu si eu pe acolo. cred ca ai uitat de spui de frigul care era in gradina si de faptul ca au inceput concertul destul de tarziu…

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: