poveste cu prosti…

by AvionarU on 29 August 2006

capitolul 1 : un BMW si un Passat parcate extrem de prost intr-o zona intens circulata. nimeni langa ele, masinile lasata in scarba pe sosea. urmarea -> rotile blocate.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

capitolul 2: ceilalti soferi au probleme majore, se pot citi cuvinte de bine pe buzele lor…

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

capitolul 3: apar proprietarii Passatului. se vede chiar si de la distanta ca sunt tzarani corditi. incepe scandalul cu paznicul. acesta, intimidat, deblocheaza roata.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

capitolul 4: aparent tziganul face scandal ca i-a zgariat janta dom’le. mi-e lene sa uploadez poza. paznicul pleaca. DOBITOCII NICI NU SE SIMT SA MUTE MASINA!? raman pe margine cu fundu’ pe gard sa vb, ca muncitorii. bineinteles ca o alta masina incearca sa intre in parcare. numai “stimulati” de soferul respectiv catadicsesc sa intrerupa discutia.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

capitolul 5: muta masina de la intrarea parcarii pe strada. strada foarte ingusta si pe care circula si tramvaiul… totul se intampla in centrul Bucurestiului, langa piata Victoriei.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

vreau ca protagonistii “scenei” de mai sus sa moara, impreuna cu toti cei asemenea lor, sau macar sa fie sterilizati. grr…

{ 1 comment… read it below or add one }

1 cezar August 31, 2006 at 20:16

vina: 70%passat; 30%BMW (nu stiu cat spatiu era in spatele BMW-ului, presupun ca nu mai mult de 1 metru)
paznicu (-cii) de la Mc sunt cam dobitoci ca am vazut roti blocate si in interiorul Mc in cele mai ‘parcabile locuri’; soferita s-a dus sa faca vanzare la pravalie si dupa ce a stat saraca la coada mai trebuia sa negocieze si cu dobitocu ala si sa caute manageru’ sa poata pleca. cred ca e o mica problema de supraacordare de responsabilitate 🙂
(acum ma intreb daca au aia dreptu sa blocheze roti in afara incintei)
pm…nu ma intereseaza, inca…
cat despre borati mi-e sila sa comentez

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: