Utube da in judecata YouTube

by AvionarU on 3 November 2006

uite una noua, cel putin pt mine:

Universal Tube baga YouTube in tribunal. povestea pe scurt:

Universal Tube e o companie respectabila, fondata in 1985, producatoare de tevi si masini pt ~ . Aveau si ei ca tot omu’ un domeniu, care se numea Utube.com. din nefericire, lb engleza e plina de prescurtari si abrevieri, una din cele mai cunoscute fiind “U=YOU=TU”. drept urmare, 65 de milioane de utilizatori care cauta youtube.com, gresesc (stupid) si ajung pe utube.com. compania in cauza a fost fortata sa schimbe echipamente, hosting, sa suporte costuri imense pt trafic si acum reclama pierderi in afaceri datorita clientilor care nu au putut accesa site-ul de atatea ori. momentan se pare ca tot ce vor de la YouTube (implicit Google) e despagubirea/acoperirea cheltuielilor tehnice si de schimbare a domeniului.

Quote:

“We’ve had to move our site five times in an effort to stay ahead of the youtube.com visitors”, said Ralph Girkins, Universal Tube’s president.

The lawsuit, filed this week in US District Court, asks that YouTube stop using the youtube.com or pay Universal Tube’s cost for creating a new domain. It did not specify damages.

YouTube nu a comentat inca acuzatiile, insa remarc ca dupa achizitionarea de catre Google, au numai probleme, ba cu copyrightul, ba cu domeniul…si cine stie ce mai urmeaza. cum se face ca pana acum nu a reclamat nimeni nimic atat de dur? sa fie oare goana dupa banii si publicitatea pe care le poate aduce implicarea unui colos gen Google?

MAI MULTE DETALII AICI

{ 1 comment… read it below or add one }

1 netics November 3, 2006 at 01:15

poi se gandesc si ei saracii ca google isi permite sa imparta bani in stanga si in dreapta, asta in ipostaza in care google are atatia bani incat nu stie ce sa faca cu ei.

mai bine ii da pe amenzi, nu?

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: