2006-2007

by AvionarU on 8 January 2007

a trecut, in sfarsit, cu tot cu amorteala de rigoare de saptamana trecuta. nu am fost in stare sa fac mai nimic, ca majoritatea celor din jurul meu. de rev. am urcat pe munte, intr-o zona fara semnal, ca un roman amarat si am coborat european dom’le…atat de patruns am fost de sentiment ca mi-am dat seama de-abia dupa vreao 2-3 zile, ca tot vedeam stegulete pe masini (WTF was that shit?!).

la revelion am facut tot felu de excese ca tot omu care se respecta. am ajuns sa raman rece la cuvintele “jack daniels+redbull”. nu credeam ca e posibil, dar oricum vad ca incep sa revin la o stare mai normala.

am testat o chestie interesanta acolo. se numeste “mofeta” si e o camera construita deasupra unei evaucari naturale de gaze (nush ce gaze erau, sulf si inca ceva). toata camera e plina de gazele alea pana la un anumit nivel si tre sa stai intre 5-10 min sa respiri. dilateaza vase, activeaza circulatia blah blah. efectul cel mai vizibil la barbati este incalzirea coitzelor :D (serios !). la femei nu se incalzeste nimic. normal. cea mai mijto parte era faptul ca nu trebuia sa te apleci si sa respiri sub nivelul de oxigen din camera, ca beleai p****, adica picai jos si puteai muri daca nu primeai ajutor rapid. au fost niste senzatii interesante, era voie si cu tzigara si cu bere, dar ma bucuram cam greu de ele, avand un ritm de respiratie accelerat excesiv de lipsa oxigenului. am stat vreo 20-25 de min, cat sa ajunga pt un an. de repetat.

alta atractie deosebita a fost cainele imaginar al grupului nostru, pe nume “Ioji”. foarte jucaus, ascultator si frumos. pacat ca nu a iesit in nici o poza. :(

surprinzator, mai am si ficat, si plamani dupa cele 4 zile. nu are rost sa ma laud cu materialele folosite in stress testing, oricum nu va intereseaza sau nu ati crede :)

saptamana trecuta nimic deosebit, asa ca nu m-am strofocat cu postatul. reintru insa in normalitate.

Groovey , partener de cursa lunga in general, a picat rapus de o gripa fenomenala in timpul drumului de intoarcere in Bucuresti. de aceea ii dedic hitul de bautura pe care l-am stabilit cu ajutorul catorva sticle:

nota: da, este o manea. nu sunt dedicat total genului, dar in nici un caz snob ca altii care nu se mai suporta (va fi o tema pt un articol in viitor). si chiar mergeau si melodia si textul la momentul respectiv.

{ 1 comment… read it below or add one }

1 Grooveyhttp://www.dream-dev.com/blog January 8, 2007 at 16:36

Ce pot sa zic :
1.A trebuit sa il iau pe Ioji la mine din cauza matei lu Ana nu pot trai sub acelasi acoperis . E cam trist la mine Ioji ca nu e deloc alcool din cauza gripei ­čÖé dar isi revine el de saptamana asta
2. Chiar tre sa schimbam Whiskyul o luna 2 ca deja mi se pare fad mirosul de JD
3. Traiasca DANEZU :))
4. Sa nu uitam de ce am venit aici ­čÖé

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: