Oferta Job – II

by AvionarU on 19 January 2007

am pus din nou anuntul pe bestjobs, de data asta facand toata propozitia despre trimisul la adresa de mail cu CAPS. ca si data trecuta, a inceput distractia :D

pana acum, din 6 insi, doar unul mi-a dat mail, pe restu’ i-am gasit intr-un moment de maxim sictir cand am intrat pe bestjobs.

am asa:
1. un nene arab care are trecuta la adresa ceva din Iordania (?!) si…partea cea mai tare…are numar de telefon mobil/fix tot de-acolo :D pacat de el, ca are ceva experienta, dar in nici un caz nu ii dau telefon.

2. o tanti de 29 de ani, care intre 1995 si 2005 a invatat non-stop (2 facultati + master). nu pare cine stie ce valoare, nu va mai zic ce suma incredibila a trecut la “wanted salary”…plus ca la “Obiectiv” a trecut “XXX” (LOL?!)

3. o tanara speranta de 21 de ani care a lucrat 1 luna casier la carrefour, 4 luni la zapp si 2 luni la softwin si vrea un salariu de mi-a cazut falca. eu inteleg/stiu ca in CV treci un salariul un pic mai mare ca sa ai de unde sa scazi la negociere, dar daca treci un salariu dublu fata de cat speri, inseamna ca esti prost.

ca sa nu fie totul in gri, restul de 3 aplicanti sunt promitatori, unul chiar mi-a atras atentia in mod deosebit prin prezentarea lui si sunt sigur ca voi aveam o discutie cu el (da, ati ghicit, e cel care a fost destul de atent incat sa respecte anuntul).

am inteles ca altii testeaza candidatii QA cu diverse prostii gen “spot the difference” si alte nebunii. eu o fac direct din anunt.

ps.: am descoperit si eu optiunea bestprofiler, care imi permite sa fac o selectie a candidatilor inca de la aplicare. momentan am folosit optiunea “De preferat” la fiecare criteriu (varsta, experienta etc), data viitoare o sa o incerc pe aia “Obligatoriu” :D

ps2: da, stiu ca sunt rau si arogant cateodata cand mai scriu, dar nu cred ca pot fi contrazis in situatia de fata :D

ps3: daca dupa toate astea, mai vreti sa aplicati , gasiti oferta AICI. a, si fara comentarii de frustrati.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: