metrosexualul

by AvionarU on 1 March 2007

pt ca atunci cand stau la calculator, prietena e stapana pe telecomanda, am vazut cu coada ochiului o panarama de emisiune la Euforia TV. despre ce era vorba pe scurt: un nene pe nume Vali Punga a luat de nush unde un tanar student pe care s-a hotarat sa il transforme in *metrosexual* domle. tanarul era decent, cu prietena si tot tacamu’, nu mi se parea chiar ultimu terminat care sa aiba nevoie de ajutor.

intai si intai, l-a dus pe baiat la o sala de fitze. astfel am aflat de la domnul sacosa ca un metrosexual nu se duce ca tot romanu in parc sa alerge, nici nu trage de fiare sudate prin salile din colentina. nuu…se duce la Miko Beauty Center, unde e aparatura computerizata, care controleaza tot felul de parametrii automat…ce mai, o nebunie, trebuia sa ai automatica terminata sa setezi aparatele…altfel nu faci “brand” si nici metrosexual nu devii.

dupa sedinta cu instructorul privat (ce, aveati vreun dubiu ca lipseste?! il pescuieste pe tanar cu o limuzina si il duce la cosmetica, tot la un beauty center d-asta. bineinteles, sacosa metrosexuala se cunoaste cu toata lumea buna, cei mai tari profesionisti etc. aflu ca un metrosexual trebuie sa se duca cel putin de 2-3 ori pe luna la cosmetica, pt curatare de ten, tot felul de masti si alte nebunii. tanarul nu era ultimul jegos, cum spuneam era decent si arata ok. dar nu destul de bine pt un metrosexual. l-a dat pe bietu baiat cu tot felu de smacuri, l-a curatat si i-a dat drumu’ . doamne ce bine se mai simtea acum, cu fata calda si rosie si relaxata…

apoi tot stand la o tacla in mertzan, ajung la hair-stylist. singurul in care domnul sacosa avea incredere ca facea treaba. ii fac lu’ ala micu’ o freaza de bon ton, adica de kkt, urmeaza apoi partea de “sfatul specialistului” ca si la celealte locatii.

tot ascultand de povetele “maestrului” in ale metrosexualitatii, ajung la urmatorul popas, respectiv hainele. bineinteles, in mall, lux si tot tacamul.

si ca sa fie totul metrosexualizat, la sfarsit studentul este bagat la o sedinta foto profesionista, unde il invata sa stea cu barba in sus (jemkerie mare) si alte pozitii de mare angajament si folos in viata.

intr-un final, dupa vreo 7-8 ore, proaspatul metrosexual este prezentat prietenei lui. bineinteles ca tanti e in limba, uda toata de marea transformare de parca ii marise si p***. banuiesc ca nu poti fi metrosexual daca o ai mica. si bineinteles, sfaturile de duh de la final, in care aflu ca un metrosexual dupa ce face tot ce am scris mai sus, mananca in cele mai scumpe restaurante, se distreaza in cele mai scumpe cluburi etc.

concluzia mea: toata treaba a durat 8 ore. destul de obositoare. si…extrem de scumpa. fac un calcul – daca stai cel putin 2 zile pe saptamana sa te ingrijesti pe unde recomanda nenea Vali, lasi lejer cateva milioane aiurea. nu zic ca nu e bine sa te mai uiti pe langa tine, dar se pare ca metrosexualii astia se ingrijesc atat de bine, ca se caca bani in fiecare dimineata. altfel nu imi explic de unde dracu sa faci atatia bani daca tu tot timpul ti-l petreci cheltuind? si majoritatea celor care chiar muncesc pt bani multi nu mai au nici un chef la sfarsit de saptamana sa se plimbe din loc in loc si sa mai piarda si cateva nopti prin localurile mondene ale orasului.

drept urmare dau un search pe google dupa zeul asta, sa vad ce returneaza. cand colo, ce sa vezi, omu era fotomodel (brusc m-am lamurit de ce mi se parea gay) si a ramas cunoscut nu prin cine stie ce realizari deosebite, ci prin faptul ca a facut un copil cu o vaca, divortand apoi. am ramas trasnit. cum domle’. un metrosexual atat de bazat incat ii formeaza si pe altii a umblat cu asa “bunaciune”? el care zice ca se plimba prin cele mai scumpe locuri si e miez peste tot, minte de rupe. aparentele nu inseala (gay ipocrit si fals) si barbatii frumosi, destepti, bogati si metrosexuali se gasesc mai rar prin realitate si mai mult prin telenovele.

inca o emisiune de succes si cu un adevarat impact la public va fi saptama viitoare, cand invitat la scoala de metrosexuali va fi mister Zara. da, ghei-u’ ala prin de figuri si texte de rahat care se agita la MTV ROmania. de-abia astept sa ma uit…cine a zis ca nu ai ce invata de la TV?

{ 2 comments… read them below or add one }

1 ingersidemon March 2, 2007 at 11:57

Cand, unde, la ce ora ? Asa ceva nu merita sa fie pierdut 😀

Reply

2 Cristi March 2, 2007 at 13:39

Ai uitat sa spui de mine, ca am aparut ca un metrosexual saptamana trecuta 🙂 atunci am aflat si eu de marea emisiune, de la tine

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: